Redmi ile Marvel, Avengers: Endgame’de İşbirliğine Gidiyor

Çin menşeli akıllı telefon üreticilerinden Redmi, Marvel ile Avengers: Endgame için partnerlik anlaşmasına vardı. Anlaşmaya dair detaylar açıklanmadı.


Ocak ayında Xiaomi’den ayrılıp kendi başına bir marka haline gelen Redmi, hemen ardından da Redmi Note 7 ve Note 7 Pro adında iki yeni telefonu satışa sürmüştü. Çin ve Hindistan’da satılan bu telefonlar kullanıcılar tarafından beğenildi. Yine de Redmi’nin kendini farklılaştırmak için çok da bir çaba sarf etmediği görülüyordu.

Redmi’nin Marvel ile yaptığı ortaklık ise bu durumu değiştirebilir. Daha önce ima edilen ortaklık resmileşmesine rağmen detayları hakkında fazla bir açıklama yapılmadı.

Akıllı telefon üreticilerinin zaman zaman filmlere özel telefonlar satışa sürdüğünü biliyoruz. Bir önceki Avengers filmine özel olarak bir OnePlus 6 telefon üretilmişti. Redmi’nin ana firması olan Xiaomi de geçtiğimiz günlerde Alita: Battle Angel filmi için özel bir telefonu piyasaya sürmüştü. Muhtemelen Redmi de Avengers: Endgame için özel bir telefonu filmin çıkışına yakın piyasaya sürecek.

Filmlere özel telefonlar genellikle sınırlı sayıda üretiliyor ve kullanıcılar tarafından koleksiyonluk ürün olarak görülüyor. Bu telefonların hem Xiaomi hem de Marvel hayranlarını mutlu edeceğine şüphe yok.

Avengers: Endgame filmi dünyanın geri kalanında 26 Nisan’da gösterime girecek olsa da Çin, filmi 24 Nisan’da izleyebilecek.




Office 365, Artık Mac App Store'da İndirilebilir Durumda
Office 365, Artık Mac App Store'da İndirilebilir Durumda

Mac üzerinden Office uygulamalarını kullanabilmek isteyenler için harika haberler geldi. Microsoft, App Store'da uygulamaları ilk defa satışa çıkardı. ...

Yarım Saatte Yüzde 50 Şarj Olabilen 'Honor 20' Türkiye'de
Yarım Saatte Yüzde 50 Şarj Olabilen 'Honor 20' Türkiye'de

Huawei'nin fiyat performans ürünlerini piyasaya sürdüğü markası Honor'un "Honor 20" modeli Türkiye'ye geldi. 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunan Honor 20'nin Türkiye fiyatı da belli...

Samsung Galaxy A20'nin Geekbench Skoru Görüntülendi
Samsung Galaxy A20'nin Geekbench Skoru Görüntülendi

Samsung'un amiral gemilerine göre daha uygun fiyata satışa sunduğu ve orta-üst segment telefonlarının yer aldığı Galaxy A serisinin, önümüzdeki aylarda tanıtılması bekleniyor. Samsung...