Samsung, Mate X'ten Önce Dışa Katlanan Telefon Çıkaracak

İçe katlanan Galaxy Fold ile hüsran yaşayan Samsung, şimdi de dışa katlanan bir cihaz piyasaya sürmeyi planlıyor. Üstelik bu cihaz, Huawei'nin dışa katlanan cihazı Mate X'ten daha önce piyasaya çıkacak.


Samsung, uzun süre heyecanla beklenen katlanabilir telefonunda istenilen başarıyı yakalayamadı. Samsung'un hüsranının ardından sektör, Huawei'nin Mate X modeline odaklanmış durumda.

Koreli The Insider adlı yayının şirket içindeki kaynaklarına dayandırdığı haberine göre Samsung, Galaxy Fold’un yenilenen tasarımını tamamladı ve planlarını, Huawei Mate X’ten önce piyasaya girecek şekilde oluşturdu. Tam bir seri çıkaracak olan firma, sadece Galaxy Fold’u çıkarmakla kalmayacak. İçe katlanan Fold’un yanında Mate X gibi dışa katlanan bir model de geliştiriliyor. 

galaxy fold tanıtımı

Huawei Mate X, oldukça şişkin fiyat etiketiyle Eylül 2019’da geliyor. Bu durumda Samsung’un en geç Ağustos 2019’da bombayı patlatması gerekiyor. 

Huawei yetkilileri daha önce Mate X’i 5G için beklettiklerini açıklamıştı. Muhtemelen Samsung da yeni Fold’u 5G desteğiyle sunacak. Samsung, 2020 yılında katlanabilir telefon hattını yatay olarak geliştirecek. İddia edilen tasarımlar arasında 8 inç ekrana ve S pen kaleme sahip, Galaxy Note benzeri bir katlanabilir telefon da var. Bu telefon da Galaxy Fold gibi içeri katlanacak.




Acer, Boyutuyla Göz Dolduran Yeni Oyun Monitörünü Tanıttı
Acer, Boyutuyla Göz Dolduran Yeni Oyun Monitörünü Tanıttı

Bugünkü basın konferansında birçok yeni ürünüyle tüketicilerin karşısına çıkan Acer, devasa boyutlardaki yeni oyun monitörünü tanıttı. ...

Yedeklenen WhatsApp Mesajları Nasıl Okunur? (Crypt12)
Yedeklenen WhatsApp Mesajları Nasıl Okunur? (Crypt12)

Eğer yedeklenmiş WhatsApp mesajlarınızı nasıl okuyabileceğinizi merak ediyorsanız, bu içeriğimizde sizlere WhatsApp veritabanı yani yedekleme dosyası olan Crypt12 dosyasından...

Windows 10'un Yeni Takvim Tasarımı İşte Böyle Olacak
Windows 10'un Yeni Takvim Tasarımı İşte Böyle Olacak

Microsoft'un Takvim uygulaması için oluşturduğu yeni tasarım ortaya çıktı. Mevcut Takvim tasarımından çok da uzaklaşmayan Microsoft, yeni tasarımda hem görselliği biraz daha...