Huawei Mate 30'un Çift Ön Kamerasını Ortaya Çıkaran Görsel

Çinli teknoloji devi Huawei'nin 19 Eylül'de tanıtacağı Mate 30 modeli için yeni bir görsel paylaşıldı. Telefonun ön yüzünün açıkça görülebildiği bu görsel, Huawei Mate 30'un farklı çözünürlüğe sahip çift ön kameraya sahip olacağını ortaya çıkardı.


Çinli teknoloji devi Huawei'nin yeni modelleriyle ilgili çalışmaları hız kesmeden sürüyor. 19 Eylül tarihinde Almanya'nın Münih şehrinde "Mate 30" ve "Mate 30 Pro" modellerini tanıtmaya hazırlanan teknoloji devi, tanıtım gününü iple çekiyor. Şimdiyse Huawei Mate 30'un ikili ön kamera kurulumuna sahip olduğu bir görsel sızdırıldı.

Sızıntıların kaynağı "@evleaks" kullanıcı ismiyle Twitter'da paylaşımlar yapan Evan Blass'a ait. Bu da sızdırılan görsellerin çok büyük bir oranda doğru olduğunu ortaya koyuyor çünkü Blass, geçtiğimiz dönemlerde akıllı telefon modelleriyle ilgili yaptığı sızıntılarla nam salmış bir isim. Dilerseniz şimdi, Blass'ın Huawei Mate 30 paylaşımına yakından bakalım.

Huawei Mate 30

Blass'ın paylaşımında yer alan bu görsel, Huawei Mate 30'un ikili ön kamera kurulumuna sahip olduğunu net bir şekilde ortaya koyuyor. Görselde görülen bir diğer detaysa telefonun sağ kısmında yer alan ses yönetim ve güç tuşu. 

Huawei Mate 30'un sahip olduğu ekran çentiği, geçtiğimiz günlerde bir kez daha kanlı canlı görüntülenen Huawei Mate 30 Pro'ya göre biraz daha küçük. Bu küçük çentikte yer alan, farklı boyutlardaki çift ön kamera dikkatlerden kaçmıyor. Ancak Blass, bu kameraların özelliklerine dair bir açıklama yapmadı.

Daha önce ortaya çıkan bilgilere göre Huawei Mate 30; üçlü arka kamera kurulumuna, Kirim 990 işlemcisine sahip olacak. Üstelik Mate 30'un 6 GB RAM kapasitesine ve 128 GB depolama alanına sahip olacağı, telefonun kutusunun ortaya çıkmasıyla resmen doğrulanmış oldu. Ancak hala Huawei Mate 30 ve Mate 30 Pro'yla ilgili pek çok bilinmez var ve bu bilinmezliklerin son bulması için 19 Eylül'de yapılacak olan etkinliği beklememiz gerekiyor.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




WoW Classic Sunucuları, DDoS Sonrası Yeniden Açıldı
WoW Classic Sunucuları, DDoS Sonrası Yeniden Açıldı

Oyuncuların sevdiği popüler oyunlardan World of Warcraft Classic'in sunucuları, DDoS saldırılarının mağduru oldu. Yapılan güncellemelerle sistemdeki bazı hatalar düzelse de önümüzdeki...

Tırnak Mantarı İçin Çözümler
Tırnak Mantarı İçin Çözümler

Merhaba sevgili okuyucularım, bu makalemde sizlere Tırnak mantarı için çözümler önereceğim. Öncelikle tırnak mantarı hakkında biraz bilgi sahibi olalım daha sonra maddeler halinde...

A Plague Tale: Innocence’in Demosu Steam’de Yayınlandı
A Plague Tale: Innocence’in Demosu Steam’de Yayınlandı

Focus Home Interactive’in şiketi, A Plague Tale: Innocence’in demosunu Steam’de yayınladı. Oyunun yayıncıları demonun yayınlanmasının ardından oyuna ait bir de fragman paylaştı. ...