Snapchat Atağa Kalktı: İlgi Çekici Birçok Yenilik Geliyor

Instagram ve Facebook’a hikayeler özelliğinin gelmesiyle sektörün biraz gerisinde kalan Snapchat, bu durumu tersine döndürmeye hazırlanıyor. Uygulamaya belgesel, komedi ve gençlik dizileri gibi Snapchat’e özel seriler gelecek.


Snap Inc, geçtiğimiz gün düzenlenen Snap Partner Summit etkinliğinde platforma eklenecek birkaç yeni özellikten bahsetti. Şirket, Snapchat’e Snap Originals adı altında belgesel, komedi, korku ve aşk konulu yeni seriler getirmeyi planlıyor. Bahsedilen diğer özellikler ise Snap Games ve yeni efektler.

Snapchat ekibi ‘arkadaşlık sadece günlük konuşmalardan ibaret değil’ diyor ve Snap Games’i tanıtıyor. Oyunlar, sohbet içinden başlatılabilecek ve arkadaşlarınızla birlikte beraber oynayabileceksiniz. Bu özellik ilk başta 6 oyunla geliyor: Bitmoji Party, Tiny Royale, Snake Squad, C.A.T.S. Drift Race, Zombie Rescue Squad ve Alphabear Hustle.

Snap Originals’a gelecek olursak bu özellik aynı hikayeler özelliği gibi tam ekran bir şekilde komedi, drama, belgesel veya korku gibi yeni serileri izlemenize olanak tanıyacak. Şu an için açıklanan Snapchat’e özel 10 seri var ancak daha fazlasının yolda olduğu söyleniyor. Snapchat tüm bunların yanı sıra efektleri de es geçmedi ve birkaç geliştirme yaptı. Kullanıcılar artık eşyaları ve müzikleri taratıp Amazon ve Shazam’da aratabilecek.

Snapchat’in geliştirici kiti Snap Kit’e de geliştirmeler gelecek. Snapchat, kullanıcıların Snapchat kamerasından çektiği hikayeleri diğer uygulamaların hikaye özelliğiyle paylaşabileceği App Stories özelliğini de duyurdu.




Kılıçlar Çekildi Epic Games Steam'ı Bir Kez Daha Vurdu
Kılıçlar Çekildi Epic Games Steam'ı Bir Kez Daha Vurdu

Epic Games-Steam savaşı giderek şiddetleniyor. Epic Games bomba bir haberle DOTA 3'ün sadece kendilerinde olacağını duyurdu. ...

Bir Ekrana Gömülü Kamera da Xiaomi’den Geldi (Video)
Bir Ekrana Gömülü Kamera da Xiaomi’den Geldi (Video)

Çinli akıllı telefon üreticileri birer birer ekrana gömülü akıllı kamera teknolojilerini tanıtıyor. Xiaomi de kendi ekrana gömülü kamerasını tanıttı. ...

Google Chrome, Sekme Önizlemesi Özelliğini Alıyor
Google Chrome, Sekme Önizlemesi Özelliğini Alıyor

Onlarca sekme açtığınız zamanlarda aradığınız sekmeyi bulmak fazlasıyla zor olabiliyor. Chrome da bunu fark etmiş olacak ki yeni özelliğiyle birlikte sekme önizlemesi özelliğini...