Marvel’s Avengers Oyununun Çıkış Tarihi, Fragmanla Açıklandı

E3 2019’da çıkış tarihi duyurulan oyunlara, Square Enix ve Crystal Dynamics tarafından geliştirilen Marvel’s Avengers de eklendi.


Avengers, sinemada yakaladığı başarıyı oyunlarda da tutturmaya kararlı. İrili ufaklı pek çok mobil oyunu bulunan seri, uzun zamandır ciddi bir bilgisayar oyununa konu olmamıştı. Marvel’s Avengers, bilgisayar, Xbox One, PS4 ve Google Stadia’da yer alacak. Oyunun çıkış tarihi ise 15 Mayıs 2020 olacak.

Square Enix, “tanımlayıcı Avengers oyun deneyimi” dediği bu yapımda, hem tek kişilik devam eden bir hikayeyi oynamayı hem de takım çalışmasını mümkün kılacak. Oyunda, dört kişiye kadar ekipler kurabilecek, kahramanları kişiselleştirebilecek, çeşitli güçler kullanabilecek, güçlerimizi birbirleriyle birleştirebileceğiz. Square Enix ayrıca oyunun duygusal bir deneyim olacağını da söylüyor. Marvel’s Avengers, A-Günü adı verilen Marvel evrenindeki bir şenlikte başlıyor. Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow ve Thor, bu önemli günde San Francisco’daki yeni merkezlerini ve deneysel bir enerji kaynağından güç alan kendi hellicarrierlerini tanıtıyorlar. Etkinliğe gerçekleştirilen saldırının sonucunda yaşanan trajediden sorumlu tutulan Avengers ekibi dağılıyor. Beş yıl sonra, bütün kahramanların yasa dışı olduğu bu dünyayı kurtarmak yine de dünyanın en kudretli kahramanlarına düşecek.

Square Enix, “yılın oyunu” seviyesinde bir deneyim yaratmak istediklerini söyledi. Bu da oyunun niye bu kadar uzun sürede yapıldığını açıklıyor. Oyun, 2017’den bu yana geliştirme aşamasında olsa da uzun süredir oyundan haber alamamıştık.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




FIFA 20, İçler Acısı Bir Kullanıcı Deneyim Puanı Aldı
FIFA 20, İçler Acısı Bir Kullanıcı Deneyim Puanı Aldı

FIFA 20, 27 Eylül’de oyunu bekleyenlere sunuldu. Eleştirmenler tarafından olumlu şekilde değerlendirilen oyun, kullanıcılar tarafındansa taşa tutuldu. Oyuncular; kötü kariyer modu,...

F1 2018'in Steam Fiyatında Büyük İndirim
F1 2018'in Steam Fiyatında Büyük İndirim

Steam, oyun dünyasının en popüler yarış oyunlarından olan F1 2018'de %75'lik indirime gitti. ...

OnePlus, Yeni Yazılım Güncellemelerini Yayımladı
OnePlus, Yeni Yazılım Güncellemelerini Yayımladı

Google’ın saf Android’inden sonra en istikrarlı yazılım destekçilerinden olan OnePlus, Mart paketinin yanı sıra OxygenOS 9.0.5 ve 9.0.13 sürümlerini sırasıyla OnePlus 6 ve 6 T için...