Conan Exiles Bu Hafta Sonu Steam’de Ücretsiz Oynanabilecek

Steam’in ücretsiz hafta sonu etkinliklerinde bu hafta Conan Exiles adlı RPG oyunu ücretsiz olarak oynanabilecek.


Rol yapma oyunları arasında çıplaklığı ve vahşiliğiyle öne çıkan rol yapma oyunu Conan Exiles, bu hafta sonu Steam’de ücretsiz olarak oynanabilecek. Hyborian Çağı’nda dövüşmeye hazır olan herkes bu haftasonu oyunu deneyebilecek.

Oyuncular, oyunda yeni olan her şeyi bu hafta sonu deneyimleyebilecek. Hazırlanan basın açıklamasına göre oyuna iki yeni bölge eklenecek. Bunların biri kurak bir çöl, diğeri ise karlı ve buzlu bir bölge olacak. Oyuna tırmanma ve çiftçilik gibi yeni mekanikler eklenecek, dövüş sistemi değişikliğe uğrayacak ve yeni zindanlar eklenecek.

Oyunun yapımcısı olan Funcom, Dune evreninde geçen bir oyun üzerinde de çalışıyor. Funcom yeni oyunu, Legendary Pictures’ın yapacağı filmle aynı dönemde çıkartacak. Kitap serisi oldukça başarılı olan Dune’un filmi de aynı başarıyı yakalarsa, Funcom turnayı gözünden vurabilir.

Bu hafta sonu Steam’de olan Conan Exiles oyunu oldukça olumlu yorumlar almıştı. Hem oyuncuların hem de eleştirmenlerin beğenisini kazan Conan Exiles, açık dünya hayatta kalma oyunlarının zirvesi olarak tanımlanmıştı.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Google: Sitede Gizli Metin Kullanmak Sıralamaları Olumsuz Etkilemez
Google: Sitede Gizli Metin Kullanmak Sıralamaları Olumsuz Etkilemez

Bir siyah şapka SEO (black hat SEO) tekniği olarak kabul edilen gizli metin kullanımı son dönemde konuşulmaya başlanan konulardan bir tanesi. Görme engelliler için önemli bir yardımcı...

Oppo'nun Katlanabilir Telefon Patenti Ortaya Çıktı
Oppo'nun Katlanabilir Telefon Patenti Ortaya Çıktı

Oppo’nun yeni aldığı patent ile birlikte üzerinde çalıştığı katlanabilir telefon modelinin tasarım detayları ortaya çıkmış oldu. ...

Mozilla, Reklamsız Haber Servisini Test İçin Hazırlıyor
Mozilla, Reklamsız Haber Servisini Test İçin Hazırlıyor

Mozilla’nın tamamen reklamsız olacak olan haber servisi aboneliği sisteminin ücreti aylık 5 dolar olacak. ...