Sin Slayers: The First Sin, Steam'de Ücretsiz

Hem yeni hem de ücretsiz oyun gibisi var mıdır? Sin Slayers: The First Sin, keyifli bir oyunu ücretsiz bir şekilde elde etmenize imkan tanıyor.


Kendinize karanlık, macerası ve faztezi dolu bir RPG oyun mu arıyorsunuz? Goonswarm tarafından geliştirilen ve Black Tower Entertainment tarafından yayınlanan Sin Slayers: The First Sin, sizi şeytanların kral olduğu bir dünyaya taşıyacak.

Dün itibarıyla Steam mağazasındaki yerini alan Sin Slayers: The First Sin, piksel seviyesindeki grafikleriyle Full HD pek çok oyunun veremediği bir oyun deneyimi vadediyor. Oyun, spesifik bir temaya sahip olduğundan ilgilisinin fazlasıyla beğenisini kazanabilir.

Sin Slayers: The First Sin’in belki de en güzel yanı, tamamen ücretsiz bir şekilde yayınlanmış olması. Yalnızca 1 gün önce yayınlanan bir oyunun tamamen ücretsiz olması, oyunun piksel grafikli oyun severlerin direkt olarak radarına girmesini sağladı.

Eğer bir oyunun iyi olabilmesi için gelişmiş grafiklere sahip olması gerektiğini düşünmeyenlerdenseniz Sin Slayers: The First Sin’den fazlasıyla keyif alacağınızı söyleyebiliriz. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Apex Legends Sezon 2 ile İlgili Detaylar Ortaya Çıktı
Apex Legends Sezon 2 ile İlgili Detaylar Ortaya Çıktı

Apex Legends’in 2. sezonu bu ayın başlarında duyurulmuştu. Oyunun 2. sezonuyla ilgili yeni detaylar da yayınlanan güncellemeler ile bizlerle buluştu. ...

Honor 20 ve 20i Tanıtıldı
Honor 20 ve 20i Tanıtıldı

Huawei’nin alt markası olan Honor, iki yeni telefonu Honor 20 ve Honor 20i’yi tanıttı. ...

Samsung Galaxy S11 Serisinin Ekran Koruyucuları Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy S11 Serisinin Ekran Koruyucuları Ortaya Çıktı

Samsung'un yaklaşmakta olan yeni amiral gemisi Galaxy S11 serisiyle ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı. Sosyal medyanın önemli sızıntıcılarından Ice Universe, Galaxy S11 serisinin ekran...