Slack'in Bilgisayar Uygulamasına Karanlık Mod Geliyor

İş hayatında sıklıkla kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan Slack, bilgisayar uygulaması için karanlık mod getireceğini duyurdu.


Çoğunlukla iş hayatında ve yoğun bir şekilde kullanılmakta olan mesajlaşma uygulaması Slack; Windows, MacOS ve Linux kullanan cihazlar için karanlık mod getirmeye hazırlanıyor. Bir süredir mobil uygulamasında bulunan bu özelliğin en kısa sürede bilgisayar uygulaması için de geleceği açıklandı.

Slack, bir süredir belirli sorunlarla kullanıcılarını rahatsız ediyordu. Kullanıcıların son derece şikayetçi olduğu bu konunu altındaki sebep, kaynaklarımızdan aldığımız bilgilere göre ortaya çıktı. Sistem içerisinde karşılaşılan tüm sorunların karanlık mod denemeleri sebebiyle ortaya çıktığı ifade edildi. 

Slack'te karanlık moda nasıl geçilir?

Slack'in yeni karanlık modunu aktif edebilmek için profil resminizin olduğu yere tıklayıp oradan Preferences kısmına girmeniz gerekiyor. Eğer uygulamanın en güncel versiyonuna sahipseniz karşınıza Themes diye bir bölüm çıkacak. Oradan Dark'ı seçerek karanlık modu aktifleştirebilirsiniz. Bir önceki temalar da kullanıma açık. Dilerseniz onları da kullanabilir veya karanlık modla birlikte eklenen yeni temalar ve Sidebar temaları kullanabilir.

Artık hem mobil hem de bilgisayar uygulamalarının birçoğu karanlık moda geçiş yaptı. Bu geçiş yapanlar arasına geç de olsa katılan yeni isim de Slack oluyor.




0,99 TL'ye Satılıp Steam'de Rastgele Oyun Çıkaran Kodlar
0,99 TL'ye Satılıp Steam'de Rastgele Oyun Çıkaran Kodlar

Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin....

BİM Aktüel - Teknolojik Ürünler Güncel Katalog
BİM Aktüel - Teknolojik Ürünler Güncel Katalog

BİM'in her hafta yayınlamış olduğu aktüel ürünler kataloğunda yer alan teknolojik ürünleri sizin için seçip listeliyoruz. 18 Ekim 2019 - 24 Ekim 2019 tarihlerini kapsayan son katalogda...

Chrome, Kullanıcı Verilerinin İzlenmesini Zorlaştırıyor
Chrome, Kullanıcı Verilerinin İzlenmesini Zorlaştırıyor

Google Chrome, kullanıcı verilerinin kullanılması için bilgisayarlarına gönderilen çerezler konusunda daha katı bir hal almaya başlıyor. Getirilecek olan güvenlik aracı ile Chrome...