Honor, Akıllı Telefonlar İçin Ürettiği Kontrolcüsünü Duyurdu

Akıllı telefon sektörünün en büyük isimlerinden Huawei'nin alt markası olan Honor, akıllı telefonlar için ürettiği kontrolcüsünü duyurdu. Altı fiziksel tuşun yanı sıra bir adet analoğu da bünyesinde barındıran kontrolcü, farklı bağlantı özelliklerini bünyesinde barındırıyor.


Mobil oyunculuk kavramının git gide daha da popülerleşmesiyle birlikte yeni kavramlar da hayatımıza giriyor. Yeni ve yüksek donanımsal gereksinimi olan oyunların ortaya çıkmasıyla birlikte telefonlar da bu şekilde değişmeye devam ediyor. Oyuncu telefonu kavramının da hayatımıza girmesiyle birlikte farklı akıllı telefon üreticileri, yalnızca mobil oyunculuğa özel telefonlar üretiyor.

Mobil oyunculuğun yanı sıra tüm oyunculuktaki donanımsal gereksinimleri kaldıran bulut oyunculuk ise farklı bir oyun deneyimini kullanıcılarına sunuyor. İnternet üzerinden oyuncuların oynadığı oyunu yayınlayarak yalnızca internet bağlantısını önemseyen, bu sebeple (eskimiş olsa da efsanesi hâlâ devam eden) GTA V'i telefonunuzda bile oynatacak bir sistem mevcut. Başka bir deyişle internet bağlantınız ve bir ekranınız olduğu sürece minimum donanımlarla binlerce liralık sistemleri gerektirecek oyunları oynayabiliyorsunuz. Buna az önce söylediğimiz üzere telefonlarınız da dahil.

huawei

Telefonların oyun sektörüne fazlasıyla dahil olması üzerine akıllı telefon ve aksesuar üreticileri, telefonlar için oyun aksesuarları üretmeye başladı. Bu parçaları üretenlerin içerisinde Huawei'nin alt markası olan Honor da dahil oldu.

Amiral gemisi telefonlarıyla oyun konusunda hiçbir sorun çekecek gibi görünmeyen Honor, mobil oyunculukla ilgilenen kişilerin oyun deneyimlerini artırmak için kendi oyun kontrolcüsünü tasarladı ve bu kontrolcüyü duyurdu.

honor

Honor'un duyurduğu kontrolcü 6 düğme ve bir adet fiziksel analog ile birlikte geliyor. Kullanıcıların isteklerine göre ayarlanabilen bu düğmeler cihazın tek bir yanında bulunduğu için telefonda küçük bir alanı kaplıyor ve rahat bir kullanım sağlıyor.

Telefona USB Type-C girişi ile tutunan kontrolcü, Bluetooth bağlantısı kurarak çalışıyor. 400 mAh'lik bir bataryaya sahip olan cihaz aynı zamanda USB-C bağlantısı aracılığıyla telefonun şarjıyla da çalışabiliyor.

Şu an için fiyatına dair bir bilgi bulunmayan cihazın bu yılın sonlarına doğru Honor 20 ve Honor 20 Pro ile birlikte Batu Avrupa'da satışa sunulması bekleniyor.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Samsung Galaxy M51, One UI Core 3.1 (Android 11) güncellemesini alan ilk Galaxy M serisi cihazdır. 2021
Samsung Galaxy M51, One UI Core 3.1 (Android 11) güncellemesini alan ilk Galaxy M serisi cihazdır. 2021

Galaxy M51 Galaxy M62 geri birkaç gün serbest bırakılıncaya kadar en pahalı Galaxy M serisi kadar akıllı telefon oldu. Bu telefon , Android 10 tabanlı One UI Core 2.1 ile piyasaya...

Ubisoft Çalışanının Trolleme Girişimi Oyuncuları Kızdırdı
Ubisoft Çalışanının Trolleme Girişimi Oyuncuları Kızdırdı

Ubisoft kreatif direktörleri, yeni Splinter Cell oyunu üzerinde çalıştıklarını açıkladılar. Ubisoft ise açıklamanın bir şakadan ibaret olduğunu belirtti. ...

Microsoft Ücretsiz İnternet Sitesi Müjdesi Verdi! 2021
Microsoft Ücretsiz İnternet Sitesi Müjdesi Verdi! 2021

Son zamanlarda bir web sitesi oluşturmak dakikalar içerisinde bitirebilen ve oldukça düşük ücretlere yapılabilen bir işlem oldu. Heyetim büyücüsü olarak adlandırılan bir hayli ürün...