Death Stranding Fragmanı Twitch'te Yayınlanıyor

Oyunla ilgili yeni bilgilerin paylaşılacağı günden bir gün önce, oyundan yeni fagmanlar paylaşılıyor.


PlayStation 4’ün merakla beklenen oyunlarından olan Death Stranding, ilk olarak Hideo Kojima’nın Twitter hesabından paylaştığı fragmanla hayranlarını heyecanlandırmıştı. Şimdi de PlayStation Twitch hesabından bir video yayımlandı.

Canlı olarak yayınlanan videoda siyah ekranın üstünde birkaç adet el bulunuyor ve bu ellerin arasından arka planda oynayan, oynanış videosu görülebiliyor. Videodan garip ve ürkütücü sesler geliyor.

Yarın gerçekleştirilecek ve çeşitli bilgilerin verileceği canlı yayına kadar herhangi büyük bir gelişmenin ya da bilgi paylaşımının olması beklenmiyor. Yarın, hayranlara ne sunulacağı tam olarak bilinmiyor ancak oyunla ilgili yeni bir trailer olması ihtimali oldukça yüksek.

Twitch’teki canlı yayının yanı sıra Hideo Kojima, Twitter hesabından yeni bir video daha yayımladı. Yayımlanan bu fragmanda “Tomorrow is in your hands” (Yarın senin ellerinde) yazısı beliriyor ki bu yazı aynı zamanda canlı Twitch yayınının da başlığı.




Grup FaceTime Özelliğinde Güvenlik Açığı Bulundu
Grup FaceTime Özelliğinde Güvenlik Açığı Bulundu

Apple grup FaceTime özelliği, 14 yaşındaki bir çocuğun güvenlik açığı bulmasına kadar son derece güvenli görünüyordu. ...

Otobüs Bileti Almayı Unutturan Blaalacar Benzeri 7 Uygulama
Otobüs Bileti Almayı Unutturan Blaalacar Benzeri 7 Uygulama

Blablacar uygulaması, birçok işe yarayarak bizleri otobüs bileti almaktan kurtarıyor. Blablacar benzeri uygulamaların çeşitliliği, özellikle otostop çekerek gezenler için birebir. Birçok...

ROKETSAN Ve Savunma Sanayi Başkanlığı'ndan İş Birliği
ROKETSAN Ve Savunma Sanayi Başkanlığı'ndan İş Birliği

Roketsan ve Savunma Sanayi Başkanlığı arasında yapılan işbirliği sonucunda; BORA Füze Sistemi kuruldu. ...