GoodOffer24’’ün Yaz İndirimleri Başladı

Online alışveriş sitesi GoodOffer24’ün yaza özel indirimleri başladı. Firma, özellikle yazılım ürünlerinde uyguladığı indirimlerle dikkat çekiyor.


Pahalı yazılımlara çuval yüküyle ücret ödemeden sahip olmak için korsana başvurmanıza gerek yok. GoodOffer24, bu konudaki küresel çapta hizmet veren en büyük e-ticaret ağlarından birisi.

Yazılım dışında çevrimiçi oyunlar için de çeşitli dijital hizmet satışları yapan GoogOffer24’te Microsoft ürünleri yaz indirimine girdi. Özellikle Windows 10 Pro ve Microsoft ürünlerinde yapılan indirimler dikkat çekici.

Söz konusu indirimler şu şekilde:

Listede yer alan ürünleri yukarıda yazan fiyatlarla satın almak için ödeme sayfasındaki kod bölümüne  “Ywebtekno20” kodunu girmeniz gerekiyor.

Anahtarını satın aldığınız ürünün yükleme dosyasını Microsoft’un ilgili sitelerinden indirmeyi unutmayın.

GoodOffer24.com, yazılım lisanslarının satışa sunulduğu geniş çaplı bir e-ticaret sitesi. 10 yıldan uzun süredir hizmet veren site, müşterilere sunduğu hızlı çözümle öne çıkıyor.




PUBG Mobile Lite’ın Yeni Güncellemesinin Detayları
PUBG Mobile Lite’ın Yeni Güncellemesinin Detayları

PUBG Mobile Lite’a 0.14.1 güncellemesi geldi ve beraberinde yeni bir harita getirdi. Golden Woods isimli bu yeni harita, diğerlerinden çok daha küçük ve yakın temas için dizayn edilmiş....

Bir Florida Şehri, Hackerlara 600.000 Dolar Ödedi
Bir Florida Şehri, Hackerlara 600.000 Dolar Ödedi

ABD'nin Florida eyaletine bağlı bir şehirde gerçekleşen olayda il meclisi, hackerlara 600.000 dolar (3 milyon 460 bin TL) fidye ödemeyi kabul etti. ...

Capcom, Jump Festa'da  İki Yeni Oyun Daha Tanıtacak
Capcom, Jump Festa'da İki Yeni Oyun Daha Tanıtacak

Dünyaca ünlü Japon oyun stüdyosu Capcom, 21 - 22 Aralık 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Jump Festa 2020 etkinliğinde Mega Man Zero/ZX Legacy Collection ve Monster Hunter World:...