League of Legends’da Kayle ve Morgana Yenileniyor

League of Legends oyununun iki karakteri Kayle ve Morgana, yenilenme aşamasında. Karakterlerin yeni görünüşüne ait ilk görüntüler ortaya çıktı.


League of Legends oyununda karakterlerin yenilenmesi, yeni görsellere kavuşmaları alışıldık bir durum. Böylelikle oyunda bulunan şampiyonların sürekli olarak oynanabilirliği artıyor.

Kayle ve Morgana, uzun süredir görsellerinin yenilenmesini bekleyen iki ‘emektar’ League of Legends karakteriydi. Yeni yayınlanan fragman, iki karakterin yeni görünüşlerinin de habercisi oldu.

Fragmanın İngilizce versiyonundan önce Çin’in sosyal medya sitesi Weibo.com’da ortaya çıkan versiyonuyla birlikte karakterleri yeni halleriyle görmüş olduk. “Adaletin çehresinden doğmuş iki kız kardeş ayrı yollar seçti. Yalnızca suçluların onlardan korkması gerek.” gibi hiçbir şey anlatmayan, hiçbir ipucu vermeyen bir tanıtım yazısı var.

Görünüşe göre Kayle’nin özellikleri de bir miktar değişmiş durumda. Artık E ile kullandığı Righteous Fury yeteneği görsel olarak daha farklı. Bir de arada bir yerde gökten kılıçlar yağdırdığını görüyoruz. Belki de Kayle artık daha ofansif bir oynayışa kavuşmuştur.

Morgana’nın yetenekleri ise çok da değişmemiş gibi gözüküyor. Belki son yeteneği biraz değişmiş olabilir.




Casper VIA S - Fiyatı ve Özellikleri
Casper VIA S - Fiyatı ve Özellikleri

Türkiye’nin öncü teknoloji markası Casper, yeni akıllı telefonu Casper VIA S’i tüketicilerle buluşturdu. Casper VIA S, sahip olduğu yüksek depolama alanı ve doğadan ilham alan üç...

Swift Programlama Dili Nedir, Neler Yapılabilir?
Swift Programlama Dili Nedir, Neler Yapılabilir?

Apple’ın gittikçe büyüyen yazılım dünyasına kendi yorumu olan Swift programlama dili, günden güne popülerlik kazanıyor. Peki nedir bu Swift? Kullanım alanları nelerdir?...

Akıllı Telefon Trendlerini Belirleyen 5 Uçuk Donanım
Akıllı Telefon Trendlerini Belirleyen 5 Uçuk Donanım

Akıllı telefonlar hayatımıza gireli 10 yılı aşkın zaman geçti. Her geçen yıl sahneye bir dev üreticinin daha çıktığı sektör, artık doyma noktasına geldi. Peki sadece son 5...