Rockstar, GTA 6'yı Ne Zaman Açıklayacak?

Rockstar Games'in uzun zamandır beklenen oyunu GTA 6 ile ilgili iddialar bitmek bilmiyor. Bu kez bir oyunsever, Rockstar Games'in Steam veritabanındaki aktivitelerinden yola çıkarak GTA 6'nın çıkış tarihiyle ilgili bir tahmin yürüttü. İddiaların sahibine göre GTA 6, GTA 5 Online'ın son büyük güncellemesini aldıktan sonra yani aralık ayından sonra tanıtılabilir.


Rockstar Games, yaklaşmakta olan yeni oyunu GTA 6 ile ilgili ketum davranmaya devam ediyor. Şirket bugüne dek, yeni oyunla ilgili resmi açıklamalar bir yana en ufak bir ipucu bile vermedi. Ancak oyunseverler, Rockstar Games'in her hamlesini yakından takip ediyorlar ve GTA 6'nın çıkışıyla ilgili bir bilgi yakalamak istiyorlar.

Bu kez ise bir oyunsever, Rockstar Games'in Steam'deki aktiviteleri üzerinden yola çıkarak GTA 6'nın çıkış tarihiyle ilgili bir ipucu yakaladığını düşünüyor. Aslına bakacak olursak bu oyunseverin yakalamış olduğu ipucu, fazlasıyla makul görünüyor. Elbette son söz Rockstar Games'in ancak GTA 6'nın, önümüzdeki aylarda tanıtılması muhtemel görünüyor.

GTA 6

Rockstar Games, şu sıralar Bully 2 ve GTA 6 ile ilgili çalışıyor. Çünkü şirketin devam eden projeleri neredeyse tamamlanmış durumda. Hatta Read Dead Redemption 2'nin de PC versiyonu da tamamlanmış durumda ve oyun, 5 Kasım itibarıyla bilgisayar üzerinden de oynanabilecek. Ayrıca şirket, GTA 5 Online için de büyük güncellemelerini tamamlamış durumda. Ancak Rockstar Games, aralık ayında son kez GTA 5 Online'a büyük bir güncelleme sunacak.

Daha çok Rockstar Games'in oyunlarıyla ilgili sızıntılar paylaşan Tezfunz2 kullanıcı isimli bir oyunsevere göre Rockstar Games, GTA 5 Online'ın aralık ayındaki son büyük güncellemesinin ardından GTA 6'ya hız verecek. Şirket bu bağlamda GTA 6 için daha fazla personel desteği ve kaynak sağlayabilecek. Böylelikle GTA 6, aralık ayından sonra Rockstar Games tarafından dillendirilmeye başlayacak. 

Elbette bunlar, bir iddianın ötesine geçemiyor. Çünkü Rockstar Games özellikle GTA 6 konusunda sessizliğini koruyor. Ancak GTA 6'nın gelmekte olduğu bir gerçek ve dolayısıyla da bu tarz iddiaların sürekli olarak ortaya çıkması fazlasıyla normal. Neticede bahsettiğimiz oyun, oyunseverlerin neredeyse tamamının en az bir oyununu bitirdiği bir seriden bahsediyoruz. Ancak elbette, son söz Rockstar Games tarafından söylenecek.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Steam'den Yüzde 97'lik Borderlands Kampanyası
Steam'den Yüzde 97'lik Borderlands Kampanyası

Eylül ayında piyasaya sürülecek olan Borderlands 3 için çalışmalar devam ederken Steam, Borderlands'e özel bir paket hazırladı. Borderlands: The Handsome Collection olarak adlandırılan...

Xiaomi, Yeni Kablosuz Şarj Standını Duyurdu
Xiaomi, Yeni Kablosuz Şarj Standını Duyurdu

Xiaomi, yeni bir kablosuz şarj standı duyurdu. 20 watt'a kadar destek verebilen bu cihaz, uygun fiyatıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Tahmin edebileceğiniz gibi bu kablosuz şarj...

Telegram’ın Kurucusu Örnek Olarak İki Liderden Bahsetti! 2021
Telegram’ın Kurucusu Örnek Olarak İki Liderden Bahsetti! 2021

WhatsApp’ın data siyasetini değiştirdikten sonra gündemden düşmeyen anlık iletileşme uygulamalarından Telegram’ın kurucusu insanlık tarihinin en büyük dijital göçüne şahit...