İddia: GTA VI’da Vice City ve Liberty City’ye Geri Dönüyoruz

GTA hayranları serinin bir sonraki oyunu GTA VI için büyük heyecan içerisindeler. İnternette ortaya çıkan bilgilere göre yolumuz yeniden ABD’nin doğu kıyısına düşecek.


Grand Theft Auto serisi, uzun yıllardır dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların beğenisini kazanıyor. Seride ufak tefek araba hırsızlıklarıyla başladığımız yolculuk sonrasında çok dallanıp budaklandı ve oyun bir fenomene dönüştü. Özellikle GTA II’den GTA III’e geçerken tepe kameradan üç boyuta geçişle birlikte oyun bambaşka bir hale geldi.

Serinin son oyunu için bilgiler de yakın zamanda internette ortaya çıktı. Pastebin de detaylar hakkında bilgi veren kaynaklar arasında, daha sonra Sony tarafından resmi olarak açıklanan sistem özelliklerini önceden açıklayan bir kişi de yer alıyor.

Yukarıdaki harita, GTA San Andreas'da kullanılan harita. Yani GTA serisinde aynı oyunda birden fazla şehir görmeye daha önceden alışığız ancak GTA VI'da bu sefer şehirler daha büyük olacak ve bağlantı yollarından çevre kasabalara ve küçük yerleşimlere erişim mümkün olacak.

Sızıntılara göre GTA VI’da ABD’nin doğu kıyısında maceraya devam edeceğiz ve oyun haritasında birden fazla şehir yer alacak. GTA San Andreas’ta da üç şehri görmüştük: Los Santos (LA), San Fierro (San Francisco) ve Las Venturas (Las Vegas). Yeni oyunda da en az iki şehir göreceğiz. Bunlar Liberty City (New York) ve Vice City (Miami) olacak. Bu iki şehirle birlikte GTA VI'nın haritası hakkında önemli bilgilere de erişmiş olduk.

Liberty City, daha önce GTA III ve IV’te karşımıza çıkmıştı. Vice City de GTA Vice City’de vardı.

Ayrıca oyunun hikayesiyle ilgili çok temel ancak merak uyandırıcı bazı detaylar paylaşıldı. Tam olarak ayakçı olarak başladığımız Liberty City kariyerimizde garip işler ve küçük hırsızlıklar yaparak Vice City’ye, büyük mafyalara katılacağımız yere olan yolculuğumuzu başlatıyoruz.

Oyundaki nihai amacımız ise uyuşturucu baronu olmak. Çok temel haldeki bu senaryo, doğru bile olsa oyunun geliştirilmesi sürecinde değişikliğe uğrayabilir.

Son olarak da şu andaki konsolların donanımlarının GTA VI için yetersiz olacağı ve oyunun yalnızca bir sonraki nesil cihazlara uygun olarak çıkarılacağı söyleniyor. PS4’teki hafıza kısıtlamaları bu oyunun şu andaki Sony konsolunda oynanmasının önündeki en büyük engel olarak görülüyor.

Rockstar, oyunu yayınlamadan önce PS5 ve Xbox 2 satışlarını görmek ve ona göre karar vermek istiyor. Ayrıca oyunda daha büyük harita, yeni kasabalar ve geliştirilmiş çevrimiçi oyun gibi özellikler olması da amaçlanıyor.




Sudo Komutunda Güvenlik Açığı Tespit Edildi
Sudo Komutunda Güvenlik Açığı Tespit Edildi

Unix tabanlı işletim sistemlerinin popüler komutlarından olan sudoda kritik bir güvenlik açığı tespit edildi. Kullanıcılara sunduğu izinler nedeniyle sıklıkla kullanılan sudoda...

Hata(!)  Böyle bir sayfa bulunamadı.
Hata(!) Böyle bir sayfa bulunamadı.

Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin....

WhatsApp hesap silme nasıl yapılır? WhatsApp hesap silme yöntemi 2021
WhatsApp hesap silme nasıl yapılır? WhatsApp hesap silme yöntemi 2021

Facebook’un sahibi olduğu popüler anlık iletileşme uygulaması WhatsApp hesap silme için kullanıcılar sıraya girdi. Yerli uygulama BiP, geride bıraktığımız hafta sonu 4.6 milyondan...