MSI, Yeni Andrid Emülatörü Geliştirdi

MSI, BlueStacks ile birlikte yeni bir Android emülatörü geliştirdi. MSI App Player adı verilen uygulama, BlueStacks'a göre çok daha gelişmiş özelliklere sahip.


MSI, Android camiasında çok bilinmese de oyun severlerin muhakkak duymuş olduğu bir isim. Marka oyun laptoplarıyla ünlü ancak bu değişecek gibi duruyor. MSI, BlueStacks’le yakın zamanda yapmış olduğu iş birliğinin sonucunda yeni bir Android emülatorü geliştirdi.

Yeni emülatorün adı The MSI App Player (MSI Uygulama Oynatıcısı). Uygulama, BlueStacks baz alınarak yapılmış. BlueStacks’a göre çok daha gelişmiş özelliklere sahip olan uygulamanın oyunları 60 fps’ten 240 fps’e kadar oynatma desteği var. Ayrıca MSI App Player, çoklu profil desteğine ve interaktif RGB tuş ışıklandırma özelliğine sahip. Emülator, mobil oyun severlere daha iyi bir oyun tecrübesi sunmayı amaçlıyor.

MSI ve BlueStacks’ın takımları ileri düzey mobil oyun tecrübesi sunan bu uygulama için çalıştı. Geliştirme takımları, uygulamanın en iyi şekilde MSI’ın 240 Hz yenileme oranına sahip laptoplarında çalıştığı söylüyor.

MSI’ın pazarlama başkan yardımcısı Sam Chern, MSI App Player’ın kullanıcılara daha iyi performans, daha büyük ekran ve interaktif RGB tuş aydınlatmasıyla daha kesin kontrol vadettiğini söylüyor.

MSI App Player, MSI’ın laptoplarında ve diğer ürünlerinde kurulu bir şekilde gelecek ancak uygulama, MSI’ın kendi sitesinden de indirilebilir durumda.




MSI'dan 5 GB/sn'lik Yeni SSD’ler Geliyor
MSI'dan 5 GB/sn'lik Yeni SSD’ler Geliyor

MSI'dan gelen performans testlerinde yeni ve çok daha hızlı SSD'lerin fazla uzun sürmeden bilgisayarlarımızda olacağı anlaşılıyor. Yeni SSD 5 GB/sn okuma hızlarına ulaşıyor. ...

Apple, iOS 12.2 Beta 3 Yayınlandı
Apple, iOS 12.2 Beta 3 Yayınlandı

Apple'ın geliştirici programına dahil olan kişiler, iOS 12.2 Beta 3 güncellemesini artık indirebilirler. ...

Oppo, A9’un 4 GB RAM’li Versiyonunu Çin’de Piyasaya Sunacak
Oppo, A9’un 4 GB RAM’li Versiyonunu Çin’de Piyasaya Sunacak

Oppo, tüketici dostu bir politika benimseyerek A9'un daha ucuz olacak 4 GB RAM'li bir versiyonunu Çin'de piyasaya sürecek. ...