Xiaomi, 10000 mAh’lik Black Shark Powerbank’ini Tanıttı

Xiaomi, mobil oyuncuları çok mutlu edecek powerbank’ini tanıttı. 18 W hızlı şarj desteği sunan powerbank, fiyatıyla da beğeni topladı.


Son yıllarda akıllı telefonlar başta olmak üzere onlarca sektörde ilerleme gösteren ve pek çoğunda liderlik koltuğuna oturan Xiaomi, kaliteli ürünleri uygun fiyatlı bir şekilde satarak müşterilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Oyuncular için çıkardığı Black Shark serisini de şekillendiren şirket, Black Shark markası altında mobil oyun tutkunlarını çok mutlu edecek bir ürün tanıttı. 

10000 mAh kapasitesine sahip powerbank, şirketin son oyuncu telefonu Black Shark 2 Pro’yu 30 dakikada yüzde 47 şarj edebiliyor. 18 W hızlı şarj desteği sunan powerbank, metal ve kauçuktan üretilmiş şık tasarımının yanında orta kısımda yer alan led şeritlerle pil durumunu da anlık olarak görmenizi sağlıyor. 

Black Shark serisinde yer alan telefonlarda gördüğümüz tasarım çizgisini koruyan Powerbank, elektrik dalgalanması, ısınma gibi olaylara karşı da telefonu korumaya devam ediyor. Powerbank’te iki USB-A bağlantı noktası bulunurken bir de USB-C bağlantı noktası yer alıyor.

Diğer ekipmanlarınızı da şarj edebilirsiniz

Xiaomi’nin Black Shark powerbank’i yalnızca telefonları değil, üzerinde bulunan bir tuş yardımıyla akıllı bileklik, gamepad gibi ürünleri de şarj etmenize olanak sağlıyor. Cihazın üzerinde yer alan tuş, powerbank’in güç çıkışını düşürerek çevre birimleri için sağlıklı şarj imkanı yaratmış oluyor. 

Fiyatı

Xiaomi’nin en çok sevilen yönlerinden biri olan fiyat tarifesi burada da işliyor gibi görünüyor. Xiaomi’nin 10000 mAh’lik bataryası şu anda 16 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Tasarımı ve sunduğu hizmetler düşünüldüğünde bu fiyatıyla ülkemizde de büyük kitlelere hitap edeceği düşünülüyor. 




Windows 7'den Windows 10'a Geçiş, Neden Bu Kadar Zor Oldu?
Windows 7'den Windows 10'a Geçiş, Neden Bu Kadar Zor Oldu?

Windows 7 için geri sayım sürüyor. Microsoft, Windows 7 kullanıcılarını Windows 10'a geçiş yapmaları için ikna etmeye çalışıyor ancak bazı kullanıcılar, Windows 7'den vazgeçmek...

Dünya, Deliksiz Telefonlara Henüz Hazır Olmayabilir
Dünya, Deliksiz Telefonlara Henüz Hazır Olmayabilir

Telefonlardaki bağlantı noktaları, son dönemde yavaş yavaş eksiliyor. Kulaklık girişiyle başlayan bu süreç, tamamen deliksiz telefonlara kadar gelmiş durumda. Meizu ve Vivo tarafından...

Parler, Google Play Store’dan Kaldırıldı 2021
Parler, Google Play Store’dan Kaldırıldı 2021

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ seçimleri sonrası ayaklanan insanları kışkırtması nedeniyle Parler uygulaması Play Store’dan kaldırıldı. Google, geçtiğimiz aylarda kullanım...