Samsung Galaxy S10, 'En İyi Wi-Fi İnovasyonu Ödülü' Aldı

Bu yılın başlarında tanıtılan Samsung Galaxy S10, sahip olduğu Wi-Fi özellikleri sayesinde Kablosuz Geniş Bant İttifakı (Wireless Broadband Alliance) tarafından 'En İyi Wi-Fi İnovasyonu Ödülü'ne layık görüldü.


Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un, geçtiğimiz şubat ayında San Francisco'da gerçekleştirdiği Unpacked etkinliğinde sahneye çıkardığı Galaxy S10 ailesi, hem tasarım hem de teknik özellikleri ile oldukça beğenilmişti.

Kısa zamanda önemli satış rakamlarına ulaşan amiral gemisi, Wi-Fi tarafındaki üstün özellikleri sayesinde Kablosuz Geniş Bant İttifakı (Wireless Broadband Alliance) tarafından verilen 'En İyi Wi-Fi İnovasyonu Ödülü'ne layık görüldü. 

Wi-Fi 6 desteğine ve birçok akıllı Wi-Fi özelliğine sahip olan Samsung Galaxy S10, bu ödülü kazanan ilk akıllı telefon olmayı başardı. Ek olarak, Wi-Fi 6 desteğinin yalnızca Galaxy S10’da değil, Galaxy Note 10 ve Galaxy Fold cihazlarında da mevcut olduğunu söylemiş olalım.

galaxy s10

Samsung Galaxy S10’daki akıllı Wi-Fi özellikleri, Wi-Fi bağlantılarının güvenli olmasını sağlamak için makine öğrenme teknolojisini kullanıyor. Galaxy S10 ve diğer Galaxy cihazlarındaki akıllı Wi-Fi özellikleri, bir ağ üzerindeki şüpheli etkinlikleri algılıyor ve kullanıcıları anında uyarıyor.

Samsung’un birden fazla amiral gemisinde desteklenen Wi-Fi 6, halefi Wi-Fi 5’e kıyasla yüzde 20'ye kadar daha hızlı veri aktarımı sunuyor. Ayrıca bunu yaparken çok daha az pil tüketiyor.

Sektördeki en yeni Wi-Fi standardı için sertifika alan ilk akıllı telefon olan Galaxy S10, Exynos 9820 / Snapdragon 855 yonga seti, QHD+ 1440 x 2960 çözünürlüklü 6.1 inç ekran, 3.400 mAh batarya ve ters kablosuz şarj gibi pek çok özelliği kullanıcılarla buluşturuyor.




Gears 5, En Büyük Game Pass Açılışını Yaptı
Gears 5, En Büyük Game Pass Açılışını Yaptı

Genellikle kemik bir oyuncu kitlesi olan, Xbox ve Windows platformları için Gears of War serisinin Gears 5 oyunu, en büyük Game Pass açılışını gerçekleştirdi. Oyunun yapımcı...

Xiaomi Redmi 5 ve Redmi Note 5 İçin MIUI 11 Yayınlandı
Xiaomi Redmi 5 ve Redmi Note 5 İçin MIUI 11 Yayınlandı

Xiaomi, eski telefonlarına da MIUI 11 güncellemesini yayınlayacağının sözünü vermişti. Şirket, sözünü tutmaya başladı ve neredeyse iki yıllık olan Redmi 5 ve Redmi Note 5 cihazları...

Steam Fiyatı 18 TL Olan Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu
Steam Fiyatı 18 TL Olan Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Steam'de 18 TL karşılığında satılan FootLOL: Epic Fail League isimli eğlenceli oyun, Indiegala'da kısa bir süreliğine ücretsiz oldu. ...