Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan Beğeni Toplayan Paylaşım

Deneyap Teknoloji Atölyeleri için dikkat çekici ve projenin amacını temsil eden bir paylaşımda bulunmak isteyen Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, C+ programlama dili ile duyuru gerçekleştirdi.


Türkiye’nin teknoloji üretebilen genç bireylere sahip olması için kurulan Deneyap Teknoloji Atölyeleri’ne katılım sınavı için son başvuru tarihi 10 Şubat. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Twitter üzerinden gerçekleştirdiği eşine az rastlanır duyuru ile hem sınav için son başvuru tarihini hatırlattı, hem de sınav tarihini ve başvuru yapılabilecek illeri bir kez daha duyurdu.

Bakanlık, projenin amacına uygun bir duyuru gerçekleştirmek için C+ programlama dili ile duyuru yapmayı tercih etti. İngilizce terimlerin yerini Türkçe terimlerin aldığı duyuruda il isimleri ise plaka kodları ile değiştirildi. 2 bine yakın beğeni ve 500’ün üzerinde retweet alan gönderi, bir anlamda amacına ulaşmış oldu.

Bir kez daha hatırlatmak gerekirse; Deneyap Teknoloji Atölyeleri’ne katılım sınavı için son başvuru tarihi 10 Şubat 2019. Yalnızca 4. 5. 8. 9. ve lise hazırlık sınıflarının katılabileceği sınav 17 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek. Sınava Adana, Ankara, Antalya, Edirne, Erzurum Eskişehir, Hakkari, İzmir, Konya, Manisa, Muğla, Trabzon illerinde başvurulabilecek.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




ZTE, Android 10 Tabanlı MiFavor 10'un Detaylarını Paylaştı
ZTE, Android 10 Tabanlı MiFavor 10'un Detaylarını Paylaştı

Çinli akıllı telefon üreticisi ZTE, kullanıcılarına sunacağı Android 10 tabanlı MiFavor 10'a dair ayrıntıları paylaştı. MiFavor 10 ile birlikte ZTE telefonları yeni özelliklere...

Google, Haritalar’dan Para Kazanmaya Başlama Amacında
Google, Haritalar’dan Para Kazanmaya Başlama Amacında

Google, 1 milyar kişinin kullandığı Haritalar uygulamasından para kazanmaya başlamayı amaçlıyor. Firma, sponsorlu listeleme gibi çeşitli yeni özelliklerle uygulamadan para kazanacak. ...

CoD: Mobile Kontrolcü Desteği Neden Kaldırıldı?
CoD: Mobile Kontrolcü Desteği Neden Kaldırıldı?

Call of Duty: Mobile'in beta versiyonu yayınlandığında oyun kontrolcü desteği sağlıyordu ve ek bir oyun kolu ile oynanabiliyordu. Activision ve Tencent Games, oyunu piyasaya sürdüklerinde...