Kamala Khan, Marvel's Avengers'da Başrol Olacak

Uzun bir süredir üzerinde uğraşılan ve heyecanla beklenen Marvel's Avengers oyunu neredeyse piyasaya sürülmeye hazır bir hale geldi.


Crystal Dynamics uzun bir süredir Marvel'ın yeni oyunu üzerinde çalışmalar yapıyordu. Birkaç yıllık bekleyiş sonunda sona eriyor ve oyun neredeyse piyasaya sürülmeye hazır durumda. Durum böyle olunca oyunun içeriği ile ilgili de yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. New York Comic-Con'da düzenlenen bir panelde şirket, Kamala Khan'ın, yani Bayan Marvel'in oynanabilir bir karakter olarak oyuna ekleneceğine dair bilgiler verdi. Bu daha önce duyurulan Kara Dul, Demir Adam, Hulk, Thor ve Kaptan Amerika'ya ek olarak Bayan Marvel'in de oyuna ekleneceğini göstermiş oluyor.

Oyunun daha önceki fragmanında da görülen Bayan Marvel, çocuk haliyle ve "A-Day" olarak adlandırılan felaket sırasında gözükmüştü. Fakat artık oyunun bir bölümünde Terragen büyüsüne maruz kaldığı ve güçlerini kazandığı zamanı anlatan bir hikaye kısmı bulunacağı ortaya çıktı. 

Hikayede ne anlatılıyor:

Hikayede oyuncular, olaydan beş yıl sonra Avengers ekibini bir araya getirmeye çalışan genç Bayan Marvel'i polimorfik güçleri ve gelişmiş iyileştirme yeteneklerini kullanıyor olacaklar. Khan'ın "Embiggen" yeteneği ile birlikte kendi boyutunu büyütmesi mümkün olacak ve buna karşısındaki karakterlerin gösterdiği tepkiler özel efektlerle birlikte eklenecek. 

Crystal Dynamics yazarı Shaun Escayg şunları söyledi: "Kamala'nın bu zamanlara nasıl geldiğini anlattığımız hikaye, oyun deneyimine yeni ve umutlu bir bakış açısı kazandırıyor. Ayrıca Bayan Marvel'in onu eşsiz kılan yetenekleri, onu her insanın oynamak isteyeceği bir karakter haline getiriyor." Bayan Marvel karakterini ise daha önce Fallout 76 ve Sage 2 oyunlarında çalışmış olan Sandra Saad seslendirecek. 

Oyun, önümüzdeki senenin 15 Mayıs tarihinde piyasaya sürülecek ve yeni eklenen kahramanlarla birlikte karakter havuzu genişlemeye devam edecek. 




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




OPPO Reno'ya Dünyanın En Hızlı Şarj Teknolojisi Geliyor
OPPO Reno'ya Dünyanın En Hızlı Şarj Teknolojisi Geliyor

Piyasada kullanılan en iyi hızlı şarj teknolojisi SuperVOOC'u geliştiren OPPO, yeni ürünü OPPO Reno için yeni bir hızlı şarj teknolojisi geliştirdi. ...

Windows 10'da Arama Kutusu ve Cortana Ayrılıyor
Windows 10'da Arama Kutusu ve Cortana Ayrılıyor

Windows'un yeni sürümünde Cortana ve Arama Kutusu ayrıldı. Microsoft Windows'un Insider...

LG Velvet 5G, Android 11 güncellemesini almaya başladı 2021
LG Velvet 5G, Android 11 güncellemesini almaya başladı 2021

Geçen sene LG , amiral gemisi akıllı telefonlarını piyasaya sürmedi. Bunun yerine, LG Velvet 5G isimli birinci sınıf bir orta sınıf akıllı telefon başlattı . Bu telefon ,...