Google, Kullanıcıları Etkileyen Bir Hata ile Karşı Karşıya

20 Temmuz'dan beri bazı Android kullanıcıları, Google'ın arama sonuçlarının tam olarak görüntülenemediğini bildiriyorlar. Konuyla ilgili açıklama yapan Google, sorunun farkında olduklarını ve en kısa sürede düzeltileceğini duyurdu.


Google, Android işletim sistemiyle ilgili olarak son birkaç gündür bazı problemler yaşıyor. Bazı Android kullanıcıları, hem Google uygulamasında hem de Chrome'da arama sonuçlarının devamının görülemediğini belirtiyorlar. Kullanıcılara göre bir arama yapıldıktan sonra birkaç sonuç görüntüleniyor ve sayfanın devamı boş bir şekilde kalıyor.

Kullanıcıların, yaşadıkları bu sorunu Twitter üzerinden bildirmesiyle birlikte Google, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Google tarafından yapılan açıklamalarda böyle bir sorunun yaşandığı doğrulandı.

Google'ın arama sonuçlarındaki hata işte böyle görünüyor:

google

Kullanıcılara göre bu sorun 20 Temmuz'da başladı ve hala devam ediyor. Üstelik bu hata, bazı telefon modelleri için değil ve neredeyse her telefonda bu sorun yaşanıyor. Samsung Galaxy S10'dan Google'ın Pixel telefonlarına kadar pek çok modelde sorun yaşanıyor.

Google'da yaşanan bu sorun ilginç bir şekilde, DownDetector ve Google'ın kendi durum sayfasında görünmüyor.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Google, bazı Android kullanıcılarının bu sorunu yaşadıklarının farkında olduklarını ve bu hatayı düzeltmek için ellerinden geleni yaptıklarını açıkladı. Sorunun ne zaman düzeltileceği ise bilinmiyor.




Chromium Tabanlı Microsoft Edge'e 7 Yeni Özellik Geldi
Chromium Tabanlı Microsoft Edge'e 7 Yeni Özellik Geldi

Microsoft'un uzunca bir süredir üzerinde çalıştığı yeni Chromium tabanlı Edge tarayıcısı, yılın ilk güncellemesini aldı. Tarayıcının geliştirici sürümüne gelen 2020'nin ilk...

Honor 9X Global Edition Tanıtıldı: İşte Özellikleri
Honor 9X Global Edition Tanıtıldı: İşte Özellikleri

Honor'un Çin pazarına özel olarak çıkardığı 9X ve 9X Pro'nun global pazar için üretilen varyantları duyuruldu. Cihazlarda Çin versiyonundan farklı olarak Google sertifikaları yer...

Call of Duty: Warzone geliştiricileri banhammer’ı savuruyor, 60 bin dolandırıcıyı yok ediyor 2021
Call of Duty: Warzone geliştiricileri banhammer’ı savuruyor, 60 bin dolandırıcıyı yok ediyor 2021

Call of Duty: Warzone’da dolandırıcılarla karşılaşanlar muhtemelen oyunun arkasındaki geliştiricilerin büyük bir bölümünü yasakladığını duymaktan mutluluk duyacaktır. Duty...