Galaxy S10 İçin Mükemmel Bir Uygulama: Energy Ring

Güney Koreli şirketin amiral gemisi serisine özel üretilen uygulama, kamera deliği etrafında batarya düzeyini gösteriyor.


20 Şubat 2019 tarihinde düzenlenen Unpacked etkinliği ile yeni amiral gemisi serisi akıllı telefonları; Galaxy S10e, Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus modellerini tanıtan Samsung, kullandığı çentiksiz Infinity-O ekranı ile fazlasıyla olumlu yorumları toplamıştı. Geliştirilen bir uygulama ise Samsung'un ekran teknolojisini bir üst düzeye taşıyor.

Kullanıcılar tarafından; rengi, kalınlığı ve batarya düzeyi %25'in altına düştüğünde ne olacağı kişiselleştirilebilen bir uygulama olan Energy Ring, Galaxy S10 serisinin ekran içerisindeki selfie kamerasının etrafında bir halka yaratarak (S10 Plus'ta oval) kalan batarya düzeyini çok hoş bir şekilde gösteriyor. 

İstendiği zaman (örneğin film izlerken veya oyun oynarken) kapatılabilen ve istenildiğinde aktif edilebilen batarya halkası, Galaxy S10 kullanıcılarının vazgeçilmezi olacak gibi duruyor. Uygulamanın geliştiricisi IJP'nin daha önce de S8 ve S9 akıllı telefonları için batarya göstergeleri çalışmaları bulunsa da Galaxy S10'a özel ürettiği uygulama gerçek anlamda başarılı bir iş olarak karşımıza çıkıyor.

Samsung Galaxy S10 akıllı telefonlarınız için Energy Ring uygulamasını indirip akıllı telefonunuza ayrı bir hava katmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




İddia: Echo ve Alexa Cihazları Her Zaman Dinliyor Olacak
İddia: Echo ve Alexa Cihazları Her Zaman Dinliyor Olacak

Akıllı ev aletleri, günümüzde gittikçe yaygın olarak kullanılıyor. Amazon'da bu konuda her geçen gün cihazlarındaki teknolojiyi geliştirmeye çalışıyor. Yeni yayımlanan patentte,...

Twitter’da Hesapları Kilitleten Bir ‘Sazan.Avi’ Viral Oldu
Twitter’da Hesapları Kilitleten Bir ‘Sazan.Avi’ Viral Oldu

Twitter’ın başına bela olan bir şaka, özel bir renk teması açmayı hedefleyen kişilerin hesaplarının kilitlenmesine neden oluyor. ...

ASUS ZenBook S13 - Fiyatı ve Özellikleri
ASUS ZenBook S13 - Fiyatı ve Özellikleri

CES 2019’da yerini alan firmaların arasında bulunan ASUS, dünyanın en ince çerçevesine ve %97 ekran/gövde oranına sahip olan yeni ZenBook S13’ü sergiliyor. ...