Artık Eski World of Warcraft Arkadaşınızı Bulabileceksiniz

Önümüzdeki süreçte piyasaya sürülecek World of Warcraft Classic için oyuncuları bir araya getirmeyi hedefleyen Blizzard, bunun için ilk adımı attı. Blizzard’ın oluşturduğu yeni forumlar sayesinde artık eski World of Warcraft arkadaşlarınızı bulabileceksiniz.


Yıllar öncesinde World of Warcraft’ı deli gibi oynadıysanız büyük ihtimal o zamandan iyi arkadaşlıklar edinmişsinizdir. Eğer şimdi o zamanda edindiğiniz arkadaşlarınızı bulmak istiyorsanız, oyunun geliştiricisi Blizzard bunu gerçekleştirebileceğiniz forumlar oluşturdu.

Şirketin bunu yapmasındaki amaç, önümüzdeki zamanlarda piyasaya sürülecek World of Warcraft Classic’in oyuncu sayısını yükseltmek istemesinden kaynaklanıyor. 2004-2006 yılları arasında birlikte oynadığınız eski World of Warcraft arkadaşlarınızı bu forumlar sayesinde bulup tekrar onlarla MMO RPG keyfini yaşayabilirsiniz.

Peki bu forumlar nasıl çalışıyor?

Eski World of Warcraft arkadaşlarınızı bulmak istiyorsanız ilk olarak Classic Connections forumlarına gitmeniz gerekiyor.

Siteye girdikten sonra karşınıza arkadaşınızı bulmanıza yardımcı olacak bir seçenek ağacı beliriyor. Seçeneklerin arasında aradığınız kişinin Horde’a mı yoksa Alliance’a mı ait olduğu, hangi tarz sunucuda oynadığı ve hangi haritada oynadığı bilgisini görebilirsiniz.

World of Warcraft

Ardından karakterinizin ismini, ırkını, sınıfını, orijinal birliğinizin ismini ve tekrar oynamak istediğiniz oyuncuların adını paylaşabileceğiniz bir sayfaya yönlendirileceksiniz.

World of Warcraft Classic, 27 Ağustos 2019 tarihinde oyunculara sunulacak. Bu yüzden arkadaşlarınızı bulmak için acele etmenizi tavsiye ederiz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Google Nihayet Android Dağıtım Listesini Güncelledi
Google Nihayet Android Dağıtım Listesini Güncelledi

Altı aydan fazla bir süredir güncelleme gelmemesinin ardından Google, Android dağıtım verilerini güncelledi. ...

Fortnite World Cup’ın Tekler Şampiyonu: 16 Yaşındaki Bugha
Fortnite World Cup’ın Tekler Şampiyonu: 16 Yaşındaki Bugha

Fortnite’ın tarihinde ilk defa düzenlediği World Cup’ta tekler şampiyonasının kazananı belli oldu. 16 yaşındaki Kyle ‘Bugha’ Giersdorf, birinciliği ve 3 milyon dolarlık ödülü...

Apple Sonbaharda Yeni Macbook Modellerini Piyasaya Sürebilir
Apple Sonbaharda Yeni Macbook Modellerini Piyasaya Sürebilir

Apple, bu sonbaharda Macbook’larını güncellemeye hazırlanıyor. Bugün 7 yeni Mac sürümü için lisans alan Apple, sonbaharda karşımıza yeni modellerle çıkabilir. ...