Google'dan, Wimbledon Tenis Turnuvası İçin Sürpriz Yumurta

Oluşturduğu sürpriz yumurtalarla kullanıcıların ilgisini çekmeyi başaran Google, şimdi de Wimbledon Tenis Turnuvası ile ilgili bir sürpriz yumurta oluşturdu. Söz konusu oyun, turnuvanın skor tablosunun içine gizlenmiş durumda.


Google, popüler olan konularda arama motoruna sürpriz yumurtalar eklemeye bayılıyor. Şirket, en son birkaç ay önce Avengers: Endgame ile ilgili bir sürpriz yumurta oluşturmuş, arama motoruna "Thanos" yazmanız halinde arama sonuçlarının yarısını silebilen bir sürpriz yumurta eklemişti.

1 Temmuz'da başlayan ve 14 Temmuz'da sona erecek olan 2019 Wimbledon Tenis Turnuvası tüm heyecanıyla sürüyor. Alışkanlıklarından ödün vermek istemeyen Google da bu popüler konuyla ilgili yeni bir sürpriz yumurta hazırladı. Hazırlanan sürpriz yumurta, arama motoru üzerinden tenis oynanmasına imkan veriyor.

google

Bu tenis oyununu oynamak için, Google'da "Wimbledon" veya "#wimbledon" kelimelerini aratmak gerekiyor. Karşınıza çıkan skor tablosunun kategoriler kısmını sağa doğru kaydırdığınızda bir 'tenis topu' ile karşılaşıyorsunuz. Bu topa dokunduğunuzda ise karşınıza basit ama eğlenceli bir tenis oyunu çıkıyor. Wimbledon skor tablosu yalnızca Google'ı İngilizce kullanan kişilerin karşısına çıkıyor. Dolayısı ile oyunu 'herkes' oynayamıyor. Eğer oyunu denemek isterseniz arama ayarlarından dili 'İngilizce' olarak belirleyip yukarıda belirtilen adımları gerçekleştirebilirsiniz.

wimbledon

Hem masaüstü versiyon hem de akıllı telefonlar için geçerli olan bu sürpriz yumurtayı oynamak ise fazlasıyla kolay. Sadece klavyenizde bulunan yön tuşlarını kullanarak ya da akıllı telefonlarda dokunarak bu tenis oyununu oynamak mümkün. Üstelik rakibinizin gönderdiği topa vurmak için herhangi bir tuşa basılması ya da dokulması da gerekmiyor.

İşte Google'ın tenis oyununa nasıl erişebileceğinizi gösteren video:




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Google'dan Kullanıcıların 'Yalancılık' Suçlamalarına Yanıt
Google'dan Kullanıcıların 'Yalancılık' Suçlamalarına Yanıt

Google Stadia’nın beklenen görüntü performansının altında kalması üzerine kullanıcılar, Google’ı yalan beyanda bulunmakla suçlamıştı. Google bu ithamlara yaptığı bir...

Vivo Y3 Standard Edition - Fiyatı ve Özellikleri
Vivo Y3 Standard Edition - Fiyatı ve Özellikleri

Vivo'nun geçtiğimiz mayıs ayında piyasaya sürdüğü modeli "Y3" yenilendi. "Y3 Standard Edition" ismine sahip olan yeni model, orijinal modele oranla biraz daha düşük seviye özelliklere...

Süper Fırsat: Alfawise Sonic Elektrikli Diş Fırçasını 16,99 Dolara Satın Alın (Ek 1 $ Kupon) 2021
Süper Fırsat: Alfawise Sonic Elektrikli Diş Fırçasını 16,99 Dolara Satın Alın (Ek 1 $ Kupon) 2021

Gearbest, 16.99 $ ‘a Alfawise SG – 949 Sonic elektrikli diş fırçasını veriyor ve kupon kodu ile 1 $’ lık ek indirim: GBSG9490508 (Özgün Ücret 19.88 $). Alfawise Electric Sonic diş...