Huawei Mate 20 Serisinin EMUI 9.1 Testlerine Başladı

Huawei tarafından yapılan açıklamalarda, Mate 20 serisi telefonlar için EMUI 9.1.0.123 sürümünün Çin'de test edilmeye başlandığı ifade edildi. Testlerin bitmesinin ardından Huawei Mate 20 kullanıcıları güncelleştirmeyi almaya başlayacaklar.


Huawei, Trump yönetiminin ardından çalkantılı bir süreç geçirse de çalışmalarını hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor. Şirket yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda, Çin için üretilmiş olan Mate 20 ailesinin EMUI 9.1.0.123 sürümüne yükseltilmeye başladığı ifade edildi. Bu yükseltmeyle birlikte Mate 20 ailesi kullanıcıları,  EROFS dosya sistemini ve yeni bir Ark derleyicisini kullanmaya başlayacaklar.

Şirket yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda bu yükseltmeyle birlikte Mate 20 serisi telefonların daha verimli kullanılacağı ifade edildi. Ark derleyicisiyle birlikte Mate 20'ler uygulamaları daha spesifik olarak optimize edecekler. Bu optimizasyon uygulamaların verimliliğini yüzde 29, işletim sisteminin akıcılığını yüzde 24 oranında iyileştirecek. Bununla birlikte sistemin yanıt verme süresi yüzde 44 oranında artıracak ayrıca üçüncü taraf uygulamaların akıcılığı da yüzde 60 oranında yükselecek.

EROFS dosya sistemiyle birlikte bu yükseltmeyi alan Mate 20 ailesindeki akıllı telefonlar, sistemin okuma hızını yüzde 20 artıracak ve telefonların depolama alanlarında yüzde 14'e kadar tasarruf sağlayacak. Bu da kullanıcılar açısından daha fazla boş alan anlamına geliyor.

Bu güncelleştirmenin şimdilik Çin piyasasına sürülmüş olan Mate 20 serisi akıllı telefonlarda test edilmeye başlandığını söylemiştik. Testlerin tamamlanmasının ardından kararlı sürümün ilk olarak, Mate 20 Pro kullanıcılarına sunulacağı belirtildi. Güncelleştirmeyi tüm Huawei kullanıcıları etaplar halinde alacaklar.




Baykuş Plajı
Baykuş Plajı

Sevgili okuyucularımız, sizler için hazırladığımız baykuş plajı, baykuş beach, baykuş plajı giriş ücreti, baykuş plajı kamp, baykuş plajı nerede, baykuş plajı iletişim (telefon)...

Bu Lexus Gamers’s IS, Twitch topluluğunun tercih ettiği araçtır 2021
Bu Lexus Gamers’s IS, Twitch topluluğunun tercih ettiği araçtır 2021

Lexus, en yeni Gamers ‘IS konseptiyle tam manasıyla oyuncuları sürücü koltuğuna oturtuyor. Lexus, standart bir 2021 Lexus IS 350 F Sport’u temel alan Gamers ‘IS’nin Twitch...

Apple, YouTube Kanalına 5 Yeni Video Yükledi
Apple, YouTube Kanalına 5 Yeni Video Yükledi

Apple, YouTube sayfasına kemra özelliklerini, Face ID özelliğini ve birçok özelliğin nasıl kullanıldığını anlatan videolar yükledi. ...