Amazon, Arapça Dil Desteğine Sahip Amazon.AE'yi Başlattı

Amazon, Birleşik Arap Emirlikleri için e-ticaret platformunu oluşturdu. Amazon.AE, hem Arapça dilini destekliyor hem de bölgenin kültürel değerlerini yansıtan içerikler bulunduruyor.


Bilindiği üzere 2017 yılında Orta Doğu'nun en büyük e-ticaret platformu olan Souq, Amazon tarafından satın alınmıştı. Amazon, Souq'un internet sitesini amazon.ae'ye yönlendirmeye başladığını resmen duyurdu.

Amazon, Birleşik Arap Emirlikleri için başlatmış olduğu e-ticaret platformu için, Arapça dil desteğini de ekledi. Böylelikle Amazon, desteklediği dil ve ülkelere bir yenisini daha eklemiş oldu. Bir Amazon yetkilisi tarafından yapılan açıklamalarda, şu an için çalışmaların sürdüğü, belli bir süre tanımının yapılmadığı ancak mümkün olan en kısa sürede bölgede yapılması gereken işlemlerin tamamlanacağı belirtildi. Ayrıca Amazon'un mobil uygulaması da Arapça olarak sunulacak.

Amazon, Birleşik Arap Emirlikleri'nde toplumsal değerleri de kapsayan bir çalışma yapıyor. Bölgede yaşayan insanlar, namaz halıları ve yaklaşan ramazan ayı ile ilgili etkinliklere erişebiliyorlar.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Placticity, Steam'de Ücretsiz Olarak İndirilebilir Durumda
Placticity, Steam'de Ücretsiz Olarak İndirilebilir Durumda

Her gün kullanıp çöpe attığımız plastik atıkların dünyayı ne hale getirdiğini merak ediyorsanız, Plasticity adlı ücretsiz oyunu muhakkak oynamalısınız. ...

Honor'un Gizemli Note Modeli, 3C Sertifikası Aldı
Honor'un Gizemli Note Modeli, 3C Sertifikası Aldı

Önümüzdeki aylarda V30 modelini tanıtması beklenen Huawei'nin alt markası Honor, bugün ortaya çıkan bir sertifikaya göre V30'un yanında Note ailesine ait yepyeni bir telefon daha...

Çoğu Kişinin Favori Türkçe İngilizce Sözlüğü: Zargan
Çoğu Kişinin Favori Türkçe İngilizce Sözlüğü: Zargan

Zargan, cümle çeviri taraklarında bezi olmayan, Yalnızca İngilizce ve Türkçe arasında klasik bir sözlük işlevi gören bir kuruluş. Peki buna rağmen Tureng ve Google Çeviri gibi...