Honor 8S Türkiye'de Satışa Sunuluyor

Huawei'nin alt markası olan Honor, fiyat-performans bakımından diğer markalara ciddi alternatifler sunuyor. Bu tarzdaki telefonlarından biri olan Honor 8S ise Türkiye'de satışa çıkıyor.


Çin'in en büyük üreticilerinden olan Huawei (dolayısıyla Honor), yeni telefonu Honor 8S'i Türkiye pazarına sokmaya hazırlanıyor. Giriş seviyesi telefonlardan biri olan cihaz, elbette buna uyan özelliklere sahip. 5,71 inçlik çentikli HD+ ekrana sahip olan Honor 8S, bu çentiğinde 5 megapiksellik bir ön kamera barındırıyor.

Neredeyse her amiral gemisinde bulunan bir özellik haline gelen yüz tanımaya da sahip olan bu kameranın üstünde ahize yer alıyor. Arka taraftaki kameraya baktığımızda f/1.8 açıklığa sahip 13 megapiksellik bir sensör görüyoruz. İkinci arka kameranın bulunmadığı cihazda bir tane de flaş yer alıyor.

MediaTek'in Helio A22 giriş seviyesi çipsetinden gücünü alan cihaz, 2 GB RAM'e ve 32 GB dahili depolamaya sahip. Honor 8S, 3200 mAh'lik bataryasını doldurmak için artık eskide kalan microUSB girişini kullanırken, yine eskide kalan fakat bu durumdan kimsenin şikayet etmediği 3.5 mm'lik kulaklık girişini de kendisinde barındırıyor.

Çift SIM Kart girişine ve microSD kart girişiyle artırılabilir hafızaya sahip olan telefonun FM Radyo alıcısını da içerdiğini söyleyelim. Fiyat konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmamakla beraber, gelecek günlerde bu konunun da açıklığa kavuşacağını düşünüyoruz.




Mars’ın uydusu Phobos, eski Mars atmosferinin kanıtı olabilir 2021
Mars’ın uydusu Phobos, eski Mars atmosferinin kanıtı olabilir 2021

Mars’ın yörüngesindeki uydulardan biri olan Phobos’un, Mars atmosferinden gelen yüklü atomlar ve moleküller süresince seyyaresi çevrelediğini gösteren yeni bir araştırma...

Deepfake ile Marvel'ın Yeni Black Panther'i Obama Oldu
Deepfake ile Marvel'ın Yeni Black Panther'i Obama Oldu

Amerikalı YouTuber Sham00K, Deepfake tekniğini kullanarak ABD’nin eski devlet başkanlarından Barack Obama’nın yüzünü Marvel’ın ünlü siyahi süper kahramanı Black Panther’a...

OPPO Find X2, Oldukça İddialı Şekilde Gelecek
OPPO Find X2, Oldukça İddialı Şekilde Gelecek

Find X adlı cihazla geçtiğimiz yıl adından bolca söz ettiren firma OPPO, çok geçmeden yeni bir Find modeliyle karşımızda olmaya hazırlanıyor. Ünlü YouTuber Mywhoetheboss,...