Spotify'dan Tekrar Tuşu Güncellemesi

Dijital müzik yayıncılığında zirvenin sahibi olan Spotify, uygulamada yer alan tekrar butonunu geri getirmeye hazırlanıyor.


Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip Spotify, uygulamasında yer alan tekrar butonunu geri getirmeye hazırlanıyor. Dağıtımına başlayan güncellemenin, yakında tüm kullanıcılara ulaşması bekleniyor.

Önceki güncelleme, Spotify’ın şu an oynatılan sayfasındaki butonları yeniden düzenlemiş ve tekrar butonunu sağ üst köşede üç noktaya basınca açılan menü altına konumlandırmıştı.

Yeni gelen güncelleme ile tekrar butonu, çalma kontrollerinin soluna ve karışık çalma butonun hemen sağına konumlandırılmış. Güncellenmiş arayüz ayrıca sanatçının ve şarkı isminin sol kısma doğru hizalanmasını sağlıyor.

Tekrar butonunun herkes için kullanılabilir olması ne kadar zaman alacağı henüz bilinmiyor ancak bu güncellemenin herkese ulaşacağını söylemek mümkün. Siz Spotify'da geri gelen tekrar butonunu nasıl karşılıyorsunuz? Yorumlarınızı aşağıdan bizlerle paylaşabilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Ultimate Ears BOOM 3 Türkiye'de Satışa Çıktı
Ultimate Ears BOOM 3 Türkiye'de Satışa Çıktı

Bluetooth kulaklık ve hoparlör konusunda piyasanın sağlam firmalarından Ultimate Ears'ın yeni bombası Türkiye'de... ...

Android’deki Vivaldi tarayıcısı, sayfaların görünümünü değiştirmenize izin veriyor 2021
Android’deki Vivaldi tarayıcısı, sayfaların görünümünü değiştirmenize izin veriyor 2021

Mobil aletlerdeki web tarayıcıları bazen masaüstü meslektaşlarının sulandırılmış sürümleri olarak kabul edilir. Bunun nedeni çoklukla platformun kendisindeki sınırlamalar,...

Google Arama Tasarımı Değiştiriliyor! 2021
Google Arama Tasarımı Değiştiriliyor! 2021

Google, mobil aletlerde tasarımsal farklığa gitmeye başladı. Arama neticelerinin görünümünü kolaylaştırmayı amaçlayan şirket, mobil aletler için Google Arama‘yı yine tasarlıyor. ....