TikTok'a Yeni Bir Rakip Geldi: Xiaomi, Zili'yi Duyurdu

Teknoloji dünyasının dev ismi Xiaomi, sosyal medyanın popüler uygulaması TikTok'a rakip olmaya hazırlanıyor. Zili adlı uygulama Google Play Store'da yayınlanmış durumda.


Teknoloji dünyasına birçok ürünle son derece katkı sağlayan Xiaomi, bu kez de TikTok'a rakip olmaya hazırlanıyor. Şirket, Zili adını verdiği yeni uygulamayla birlikte TikTok'a rakip olacak ve birçok yenilikle kullanıcıları kendine çekecek.

Xiaomi, Zili'nin farklı olarak oluşturulan videoların WhatsApp durumu olarak paylaşılabileceğini de ekledi. Buna ek olarak Superzoom, Boomerang gibi birçok çekim modu da uygulamanın içinde yer alacak. Zili'nin arayüzünün de TikTok'a göre daha verimli çalışması bekleniyor.

Eğer MIUI işletim sistemine sahip bir Xiaomi akıllı telefonunuz varsa Zili'nin beta sürümüne dahil olup gelişimine katkıda bulunabilirsiniz. Uygulama henüz App Store'da yayınlanmamış olsa da Google Play Store'da yayında. Zili'yi Android akıllı telefonunuza indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Uygulamanın beta sürümüne katılmak için ise bu bağlantıda yer alan formu doldurarak şansınızı deneyebilirsiniz. Xiaomi, Zili'nin beta sürümüne geri besleme yapabilecek ve bu tip uygulamalara hakim olan kullanıcıları alacağını belirtti.




Google'ın Fişini Çektiği Inbox'a Muhteşem Alternatif: Spark
Google'ın Fişini Çektiği Inbox'a Muhteşem Alternatif: Spark

Google, Inbox kullanıcılarını Gmail'e geçmeye davet ediyor. Fakat dilerseniz çok daha kişisel bir alternatife geçiş yapabilirsiniz. ...

Anneler Gününde Annenize Alabileceğiniz 6 Teknolojik Ürün
Anneler Gününde Annenize Alabileceğiniz 6 Teknolojik Ürün

Anneler günü geldi çattı ancak siz hâlâ annenize ne alacağınız konusunda karar veremediniz mi? Yazımızdaki hediye fikirleri arasından seçim yaparak hem annenizi mutlu edin hem de...

Redmi Note 9T Torbaları NBTC Sertifikası !
Redmi Note 9T Torbaları NBTC Sertifikası !

Geçen ay, redmi açıkladı redmi Not 9 4G , redmi Not 9 5G ve redmi Not 9 Pro 5G Çin’de. Redmi Note 9 4G’nin bir varyantı POCO M3 olarak resmiyet kazandı ve diğer...