Resmi Gazete Mobil Uygulama - iOS Android İndir

Resmi Gazete'nin Android ve iOS platformlarında kullanılabilen mobil uygulaması, kullanıcıların hizmetine sunuldu. Uygulamayı kullanarak detaylı filtrelemer yapmak ve gazetenin sayılarını görüntülemek mümkün.


Türkiye Cumuriyeti Cumhurbaşkanlığı öncülüğünde, Resmi Gazete'nin mobil uygulaması hizmete sunuldu. Böylelikle Cumhurbaşkanlığı İdare İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Resmi Gazete'ye, mobil platformlar üzerinden erişilebilecek.

Uygulama, hem Android hem de iOS platformu için kullanılabiliyor.

Resmi Gazete ismiyle yayınlanan uygulama, geniş bir görüntüleme izni veriyor. Gazetenin 7 Şubat 1921 tarihindeki ilk sayısı da olmak üzere tüm sayılara erişilebiliyor. Ayrıca uygulamanın 'Ayarlar' bölümünü kullanarak detaylı aramalar yapılabiliyor.

Bu uygulamayı kullanarak kanunlara, Cumhurbaşkanlığı kararnamelerine, yönetmelikler ve AYM'nin aldığı kararlar gibi pek çok resmi işleme erişilebiliyor. Ayrıca belirli bir tarih seçilerek filtreleme yapılabiliyor.

Bu uygulama şimdi hem Google Play Store hem de App Store üzerinden indirilebiliyor. Ayrıca Resmi Gazete'nin resmi internet sayfasına da, uygulamaların indirme bağlantıları eklenmiş durumda. 

Eğer Resmi Gazete'nin yeni çıkan uygulaması indirmek isterseniz aşağıda bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz.




Epic Games'e Geçen Rocket Leage Bombardımana Tutuldu
Epic Games'e Geçen Rocket Leage Bombardımana Tutuldu

1 Mayıs tarihinde Epic Games bünyesine giren Rocket League, bu geçişin ardından Steam üzerinden kötü yorum bombardımanına tutuldu. ...

League of Legends'ın Kardeşi Teamfight Tactics (İnceleme)
League of Legends'ın Kardeşi Teamfight Tactics (İnceleme)

Riot Games’in ilk olarak 2019 yılının yaz aylarında League of Legends’in bir yan oyunu olarak piyasaya sürdüğü Teamfight Tactics (TFT), mobil cihazlarımıza da gelmiş durumda. Biz de...

CES 2019'da Tanıtılan İlgi Çekici 18 Yeni Ürün
CES 2019'da Tanıtılan İlgi Çekici 18 Yeni Ürün

Yılın ilk ve en büyük teknoloji olayı CES 2019 başladı. Tüketici Elektroniği Fuarı'nda bugüne kadar tanıtılan 18 dikkat çekici ürünü bir araya getirdik. ...