Microsoft, Xbox'un E3 2019 Gösteriminin Tarihini Açıkladı

Xbox'un E3 2019 gösteriminin tarihi sonunda belli oldu. Microsoft, Xbox'ın bu yılki gösteriminin 9 Haziran'da gerçekleşeceğini duyurdu.


Xbox’ın E3 2019 konferansının pazar günlerinde gerçekleşmesi artık gelenekselleşen bir durum. Microsoft'un bugün yaptığı açıklamaya göre Xbox’ın gösterimini 9 Haziran'da YouTube, Twitch, Facebook ve Mixer üzerinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

“Brifing hazır ve E3 resmen yolda! 9 Haziran tarihinde XboxE3 brifingi için bize katılın.”

Peki Xbox’un E3 2019 gösteriminde bizleri neler bekliyor? En çok söylentisi dönen yenilik, Xbox One S isimli tamamen dijital oyun konsolu. Ayrıca Xbox Live ve Game Pass gibi yeni bir abonelik hizmetinin de duyurusunun yapılacağı söylentiler arasında.

Xbox One’ın hatırı sayılır başarısından sonra, Microsoft’un bu yıl ‘Project Scarlett’ olarak anılan yeni nesil bir oyun konsolu duyuracağına dair hiçbir bilgi yok. Ancak Microsoft’un en büyük rakibi Sony’nin elindeki kozları oynaması halinde Microsoft da ateşe ateşle karşılık vermek için bir hamle yapabilir.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Samsung Galaxy S10’un Kablosuz Kulaklıkları: ‘Galaxy Buds’
Samsung Galaxy S10’un Kablosuz Kulaklıkları: ‘Galaxy Buds’

Samsung da kablosuz kulaklıklara geçiş yapmaya hazırlanıyor. Güney Koreli firmanın kulaklıkları, kablosuz şarj özelliğine sahip olacak. ...

Bu Hafta GMK NucBox Mini PC ve XPanel 4K Harici Monitörde 25 ila 40 $ İNDİRİM kazanın! 2021
Bu Hafta GMK NucBox Mini PC ve XPanel 4K Harici Monitörde 25 ila 40 $ İNDİRİM kazanın! 2021

Tüm okuyucuların dikkatine! GMK, Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak için, GMK NucBox mini bilgisayar ve Xpanel 4K dokunmatik ekranlı monitör gibi ürünlerinde çok sayıda indirim ve...

Xiaomi, 100W hızlı şarjını kullanıma sunuyor
Xiaomi, 100W hızlı şarjını kullanıma sunuyor

Günümüzde oldukça gelişen akıllı telefonlar, batarya kapasiteleri ve sunmuş oldukları şarj süreleriyle ne yazık Günümüzde oldukça gelişen akıllı telefonlar, batarya kapasiteleri ve...