The Surge 2'ye Ait Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı

Zorluk seviyesiyle adeta kafayı yedirten ve hayata küstüren The Surge'ün devam oyunu olan The Surge 2'ye ait yeni bir oynanış videosu yayınlandı.


Aksiyon RPG üzerine kurulu olan The Surge 2, bilindiği üzere önümüzdeki ay piyasaya sürülecek. Çıkışına artık çok az bir zaman kalan oyunla ilgili tüm sorular da giderek netlik kazanmaya başlıyor. Çok çeşitli silahlara ve dövüş stillerine sahip olacağını önceden bildiğimiz bu oyunda, pek çok farklı alanda uzmanlaşıp düşmanlarınıza karşı savaş verebileceksiniz.  

The Surge’ün devam oyunu olarak karşımıza çıkacak olan The Surge 2, oldukça yoğun bir savaş atmosferine ve akıcı mekaniklere de ev sahipliği yapacak. Geliştiriciliğini Deck13 yaptığı oyun hakkında bugün dağıtıcı firma olan Focus Home Interactive, ilk defa bir “oynanış” fragmanı yayınladı. Dilerseniz yorumlamaya geçmeden önce, oldukça heyecan verici olan bu oyun içi oynanış videosuna bir göz atalım.

The Surge 2 oynanış fragmanı:

Herkesin kendine özel bir şeyi bulabileceği oyunda ister mızrakla, ister pençeyle, isterseniz de kılıç gibi pek çok farklı silahla savaşa atılabileceksiniz. 80'den fazla silahın yer aldığı The Surge 2’de, bu silahların her biri, üzerinde ustalaşılabilecek benzersiz bir oyun stiline sahip olacak.

Hayatta kalmak için savaşacağımız bu oyun, Jericho isimli bir şehirde geçecek. Şehir dediğimize bakmayın tüm pislikler mevcut aslında Jericho’da. Bu soluksuz macerada oyunculara düşen görev ise şehirde ilerleyerek önlerine çıkan yaratıkları yok etmek ve gelişmek olacak.

The Surge 2, tüm platformlar için 24 Eylül’de çıkışını yapacak. Şu anda Steam’de 190TL’lik fiyat etiketi ile ön siparişe açılan oyunun Steam sayfasına, bu bağlantıdan erişebilirsiniz.




PUBG Mobile'a Gelecek 3 Bomba Özellik
PUBG Mobile'a Gelecek 3 Bomba Özellik

Bilgisayar ve oyun konsolları için piyasaya sürüldükten sonra akıllı telefonlara da gelen PUBG Mobile, kısa bir süre sonra yeni bir güncelleme alacak. Geliştirici şirket şimdi, 0.15.0...

Otobüs Bileti Almayı Unutturan Blaalacar Benzeri 7 Uygulama
Otobüs Bileti Almayı Unutturan Blaalacar Benzeri 7 Uygulama

Blablacar uygulaması, birçok işe yarayarak bizleri otobüs bileti almaktan kurtarıyor. Blablacar benzeri uygulamaların çeşitliliği, özellikle otostop çekerek gezenler için birebir. Birçok...

Dünyanın En İyi Telefonu Olabilecek Oneplus 7 Pro İncelemesi
Dünyanın En İyi Telefonu Olabilecek Oneplus 7 Pro İncelemesi