Kısa Süreliğine Ücretsiz 7 Android Oyun ve Uygulama

Google Play Store'da kısa süreliğine ücretsiz hale gelen oyun ve uygulamaları sizler için derledik.


Google Play Store’da yine birçok oyun ve uygulama indirime girerek ücretsiz hale geldi. Biz de bu uygulamalar arasından faydalı ve eğlenceli olabilecek olanları sizler için seçtik. İşte kısa süreliğine ücretsiz hale gelen Android oyun ve uygulamaları:

Reed

Normal Fiyatı: 12,99 TL

Yüklenme Sayısı: 500.000+

Retro grafiklere sahip bu platform oyunun gittikçe zorlaşan oynanışı kendisine oynayacak yeni oyun arayanlar için harika bir seçenek. Bir süper bilgisayar tarafından Reed’in dünyası, süper bilgisayarın ölmeye başlamasıyla yok olma eşiğine gelmekte. Dünyası yok olmaktan kurtarmaya çalışan bu ufak yaratığın tek çaresi ise süper bilgisayarın yavaşlamasına ve ölmesine sebep olan kaybolan küplerini toplamak.

Night Survior Pro

Normal Fiyatı: 9,99 TL

Yüklenme Sayısı: 100.000+

Bir nevi hayatta kalma, macera türündeki bu oyunda 5 farklı zombi türü ve 28’den fazla farklı seviye bulunuyor. Oyunda ise zombi kıyameti sonrası dünyada bir sırt çantası ve bir adet haritasıyla yalnız başına kalan birisine hayat veriyorsunuz. Maceranız ise bir gün yalnız kaldığını düşünen bu kişinin hayatta kalan birinin radyo sinyalini almasıyla başlıyor. Ayrıca rahatsız edici reklamların olmaması da cabası.

MARK’S LIFE

Normal Fiyatı: 1,39 TL

Yüklenme Sayısı: 10.000+

Siyah beyaz bir renk paletine ve retro grafiklere sahip bu oyunun sizi etkileyecek yönü hikayesi olacak.

“Ailesinin ölümünden sonra yalnız yaşamak için memleketinden ayrılan Mark, Sullen denilen küçük bir kasabaya taşınır. Tek arzusu yeni bir hayata başlamaktır...”

HEXASMASH – Wrecking Ball Physics Puzzle

Normal Fiyatı: 4,19 TL

Yüklenme Sayısı: 100.000+

Platform bulmaca türündeki oyunları sevenlere hitap eden HEXASMASH, 180 farklı seviyeyi içinde barındırırken ayrıca açılabilecek bonus seviyeler de bulunuyor.

Learn Mandarin – HSK 3 Hero

Normal Fiyatı: 61,99 TL

Yüklenme Sayısı: 1.000+

Dünyanın en zor dillerinden olan Çince’nin bir lehçesi olan Mandarince’yi öğrenmek isteyenler için, Mandarince’ye adım atma uygulaması olabilir. 300 temel kelimeyi içerisinde barındıran bu uygulamada ayrıca tüm kelimelerin okunuşu da yer alıyor.

Learn Phyton Programming Pro

Normal Fiyatı: 17,99 TL

Yüklenme Sayısı: 10.000+

Günümüz yazılım dünyasının popüler programlama dillerinden olan Phyton’ı basit yollardan öğrenebileceğiniz bir uygulama. Kendisine yeni bir hobi arayanlar veya bir yazılım dili öğrenmek isteyenler için gayet ideal.

Identify Dog Breeds

Normal Fiyatı: 5,29 TL

Yüklenme Sayısı: 10.000+

İnsanların en yakın dostu olan köpeklerin ırklarını tanımlamak için kullanabileceğini eğlenceli bir uygulama. Irkı tanımlaması zor olan dostlarımız için de ayrıca üç farklı seçenek sunuyor.

Bu haftaki ücretsiz oyun ve uygulamaları listelediğimiz yazımızın sonuna geldik. Ücretsiz hale gelen ücretli uygulamalardan anında haberdar olmak için bizi takipte kalın.




Mozilla, Android İçin Yeni Tarayıcısını Resmen Duyurdu
Mozilla, Android İçin Yeni Tarayıcısını Resmen Duyurdu

Son dönemde birbiri ardına açıkladığı yeniliklerle dikkat çeken Mozilla, Android kullanıcıları için yepyeni tarayıcısını duyurdu. ...

God of War Hayranları, Yeni Bir İpucu Keşfetti
God of War Hayranları, Yeni Bir İpucu Keşfetti

God of War hayranı olan bir Reddit kullanıcısı, oyunun yönetmeninin attığı Tweet serisinden yeni bir ipucu bulmuş olabilir. ...

Galaxy S11'in Kamerasıyla İlgili Heyecanlandıran Açıklama
Galaxy S11'in Kamerasıyla İlgili Heyecanlandıran Açıklama

Samsung'un bir sonraki amiral gemisi Galaxy S11'le ilgili güçlü iddialar, Ice Universe isimli bir Twitter hesabı üzerinden geldi. Daha önce sızdırdığı bilgilerle ön plana çıkmayı...