Apex Legends Sezon 2 ile İlgili Detaylar Ortaya Çıktı

Apex Legends’in 2. sezonu bu ayın başlarında duyurulmuştu. Oyunun 2. sezonuyla ilgili yeni detaylar da yayınlanan güncellemeler ile bizlerle buluştu.


Oyunun 2. sezonunun duyurusunda, L-Star LMG tanıtılmıştı. Yeni gelecek olan silah, normal olarak yerde bulabileceğiniz bir silah değil ve yalnızca paketlerden düşüyor. Bugün yayınlanan bir güncellemede, silahın tasarımcısı Sean Slayback, silah hakkında “Açık konuşmak gerekirse, bu bir canavar” yorumunu yaptı. 

L-Star'ın mühimmatı oyundaki diğer silahlardan çok daha büyük ve ağır olacak. Bu da demek oluyor ki güç için hareketliliğinizden biraz ödün vermeniz gerekecek. Bir diğer sorun ise silahın ısınması. Sürekli ateş etmeniz durumunda L-Star'ın merceği kırılacak ve tekrar kullanılması için “biraz” zaman gerekecek. 

Slayback aynı zamanda 2. sezonla ilgili birkaç yenilikten daha bahsetti. Alternator ve RE-45'in kalkanlara olan hasarı artırılacak, bunun yanı sıra Mozambique de kalkansız düşmanlara karşı daha fazla hasar verecek. İkinci sezonda gelecek bir başka yenilik ise, cephane kapasitesi artırılacak ve enerjili silahlar için yeniden yükleme süresi azaltılacak. Apex Legends’in ikinci sezonu 2 Temmuz’da oyuncularla buluşacak 




Bilgisayarınız İçin En İyi Ücretsiz Antivirüs Programları
Bilgisayarınız İçin En İyi Ücretsiz Antivirüs Programları

İnternetin karanlık dünyalarından gelen virüslere karşı, bilgisayarınız için en iyi antivirüs programları. ...

"PlayStation 5, PS4 Oyunlarını %100 Çalıştıracak"
"PlayStation 5, PS4 Oyunlarını %100 Çalıştıracak"

Digital Foundry'den ünlü analist John Linneman, PS4 oyunlarının kesinlikle yeni konsolda çalışacağını belirtti. ...

ClusterFuzz, Tüm Geliştiriciler Tarafından Kullanılabiliyor
ClusterFuzz, Tüm Geliştiriciler Tarafından Kullanılabiliyor

ClusterFuzz, tüm geliştiricilerin yararlanabileceği oldukça kapsamlı bir araç olarak herkese açık hale getirildi. ...