OPPO Find X2, Oldukça İddialı Şekilde Gelecek

Find X adlı cihazla geçtiğimiz yıl adından bolca söz ettiren firma OPPO, çok geçmeden yeni bir Find modeliyle karşımızda olmaya hazırlanıyor. Ünlü YouTuber Mywhoetheboss, yayınladığı videoda yeni telefonda yer almasını beklediği özelliklerden bahsetti.


OPPO Find X, 2018’de en çok konuşulan telefonlardan biriydi. Sadece bir kaydırma hareketiyle aktif edebildiğiniz ve içerisinde yüz tanıma sensörü bulunan ön kamerasıyla piyasaya sürülmüştü. Şimdiyse OPPO’nun bu sene içerisinde Find X’e bir vâris getireceği düşünülüyor ve Youtuber Mrwhoetheboss’a göre, bu vârisin adı X2 olacak.

Mrwhoetheboss adlı YouTuber, paylaştığı son videosunda telefonun yanı sıra tasarımıyla birlikte gelecek özelliklere de dikkat çekti. Ekrana entegre edilmiş parmak izi okuyucusu ve 10x optik yakınlaştırma bu özelliklerden sadece ikisi.

OPPO, bir telefonda hareketli parçaların en aza indirgenmesini savunan bir firma. Bu yüzden Find X adlı modeli tamamen çerçevesiz hale getirmek için alışagelmemiş bir tasarım ile piyasaya sürmüştü.

OPPO Find X, VOOC Charge adlı teknolojiyle piyasa sürülmüştü ancak bu teknolojinin daha hızlı olanı SuperVOOC Charge sadece iki özel versiyon için çalışıyordu. Ayrıca SuperVOOC Charge adlı bu teknolojiyle 3,400 mAh bataryayı 0’dan 100’e 35 dakikada doldurabiliyorsunuz. Find X2’nin de bu hızlı şarj teknolojisini desteklemesi gerektiği düşünülüyor.




OnePlus 7 Pro'nun Geekbench Sonuçları Ortaya Çıktı
OnePlus 7 Pro'nun Geekbench Sonuçları Ortaya Çıktı

OnePlus'ın amiral gemisi olacak olan OnePlus 7 Pro hakkında ortaya yeni bir iddia atıldı. Akıllı telefonların teknik özelliklerinin puanlandığı bir platform olan Geekbench üzerinde bugün...

macOS Mojave'nin İlk Betası Geliştiriciler İçin Yayımlandı
macOS Mojave'nin İlk Betası Geliştiriciler İçin Yayımlandı

Apple, macOS Mojave'nin bir önceki güncellemesinin ardından, hata düzeltmelerine odaklanılan ilk beta sürümü olan 10.14.4'ü geliştiriciler için sundu.

5 Yıllık Minecraft Hardcore Mod Karakteri Öldü
5 Yıllık Minecraft Hardcore Mod Karakteri Öldü

Minecraft'ın hardcore modunu 5 yıldır oynayarak dünya rekorunu elinde bulunduran Philza, mağarada uğradı zombi saldırında öldü. ...