Modern Warfare'in Multiplayer Modundan İlk Yorumlar Geldi

Efsane haline gelmiş savaş oyunu serisi Call of Duty'nin son oyunu Modern Warfare, birkaç ay içerisinde hayranlarıyla buluşacak. Oyunun çıkışından önce basın mensuplarına oyunu oynama imkanı sunan Infinity Ward, oyunun nasıl olacağına dair bazı bilgileri de paylaşmış oldu.


Call of Duty hayranlarının sabırsızlıkla beklediği oyun Modern Warfare, fragmanın çıktığı günden beri birçok kişinin odak noktası olmuş durumda. Ortaya çıkan her yeni bilgiyle birlikte hayranların heyecanı bir nebze daha artarken IGN, oyunun 2v2 Multiplayer modunu inceledi.

Gunfight match isimli, küçük bir alanda geçen oyun modunda iki kişilik takımların yer aldığından bahseden IGN, 40 saniyelik oyunlar olarak tasarlanmış. Genelde pusuya yatan kişileri harekete geçirmeyi amaçlayan oyun modunda, harita merkezine konumlandırılmış bir bayrak bulunuyor. Takımlardan herhangi biri bayrağı üç saniye boyunca koruyabilirse bir puan kazanıyor. Kimsenin ölmemesi durumdaysa kim en çok cana sahipse o takım kazanıyor. Tabii ki bu oyun modunda canınız yenilenmiyor.

2v2 modundaki küçük haritaları beğendiğini bildiren IGN, oyunda herkesin rastgele bir silahla doğduğu oyun modunu da başarılı bulduğundan bahsetti. Herkese rastgele şekilde aynı silahın verildiği modda yalnızca yeteneğin işe yaradığından bahseden IGN, aynı zamanda ekipçe ilerlemenin de önemli olduğunun altını çizdi.

Oyunun son derece eğlenceli olduğunu ve Infinity Ward'un ciddi bir başarı yakaladığını söyleyen IGN, diğer çok oyunculu modların 1 Ağustos tarihinde ortaya çıkacağını da bildirdi.

Oyunun fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz:




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Apple Bilgisayarlarına Nasıl Windows 10 Kurulur?
Apple Bilgisayarlarına Nasıl Windows 10 Kurulur?

Daha önce sizlere Windows cihazlara macOS kurmanın yollarını anlatmıştık. Sıra şimdi tam tersinde, ancak bu sefer izlemeniz gereken adımlar çok daha kolay. ...

Google, Makine Öğrenimi ile Arama Sonuçlarını İyileştiriyor
Google, Makine Öğrenimi ile Arama Sonuçlarını İyileştiriyor

Google, uzun yıllardır arama sonuçlarını iyileştirmenin yolların arıyor ve kullandığı yeni sistem, dili daha iyi anlamaya odaklanıyor. Şirket, makine öğrenme teknolojisiyle...

APKMirror, APKPure gibi APK Siteleri Güvenilir mi?
APKMirror, APKPure gibi APK Siteleri Güvenilir mi?

APK dosyaları çoğu Android kullanıcısı tarafından kullanılır. Bazı insanlarsa güvenlik endişeleri sebebiyle APK işine hiç bulaşmaz. Çünkü virüs bir kere bulaştı mı bunun geri...