Netflix, 'Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?' Filmini Satın Aldı

YouTube Türkiye'nin önde gelen isimlerinden Enes Batur'un 2018 yılının başında vizyona giren filmi 'Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?' hakkında bugün önemli bir gelişme yaşandı. Filmin yayın haklarını satın alan Netflix, sabah saatlerinden itibaren filmi abonelerine sunmaya başladı.


Popüler YouTuber Enes Batur'un 19 Ocak 2018'de vizyona giren 'Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?' isimli filmi, gişede tahminleri altüst etmiş ve oldukça başarılı bir hasılat elde etmişti. Vizyonda kaldığı süre boyunca 1 milyon 483 bin 848 kişi tarafından izlenerek geçtiğimiz yılın en başarılı yapımları arasına giren film, artık Netflix'te izleyicilere sunulacak.

Geride bıraktığımız yılda ilk filmin ardından ikinci filmin geleceğini de söyleyen Enes Batur'un yeni filmi 'Enes Batur Gerçek Kahraman', 31 Mayıs 2019'da vizyona girmiş ve 7 haftada 520.826 kişi tarafından izlenmişti. 

'Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?', Netflix'te yayınlandı:

enes batur hayal mi gerçek mi

Netflix Türkiye ile iletişime geçip aldığımız bilgilere göre film, şu an Netflix Türkiye abonelerine sunulan içeriklerde yer alıyor. Film ile gişede 17.463.423 TL elde eden yapım ekibinin Netflix ile yaptığı anlaşmanın detayları ise şu an için net değil.

Bu yıl vizyonda kaldığı 7 haftada 7.354.468 TL hasılat yapan 'Enes Batur Gerçek Kahraman' filminin ise platforma gelip gelmeyeceği bilinmiyor. 'Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?' sinemada elde ettiği izlenme rakamlarının Netflix'e nasıl yansıyacağını önümüzdeki süreçte hep birlikte göreceğiz. Hâlâ filmi izlemediyseniz aşağıdaki pencereden filmin fragmanını izleyerek Netflix üzerinden filme ulaşabilirsiniz.

'Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?' fragmanı:




Sony FX3’te Yeni Sızıntılar Çıktı! 2021
Sony FX3’te Yeni Sızıntılar Çıktı! 2021

Sızdırılan bilgilere göre Sony’nin, tam çerçeve A7S III aynasız kamerasının, sinema sürümü olan FX3, 23 Şubat civarı piyasada olacak. . 12 megapiksel sensör ile gelmesi ve 4K 120...

40 Milyon Dolar Ödüllü Fortnite World Cup Başladı
40 Milyon Dolar Ödüllü Fortnite World Cup Başladı

Fortnite severler, 40 milyon dolar ödül havuzlu turnuva 'Fortnite World Cup' için bekleyişe geçmiş durumda. Elemeleri cumartesi günü başlayan Fortnite Dünya Kupası finalleri 26-28...

Exxen, Ios’tan Sonra Android Cihazlara Geldi 2021
Exxen, Ios’tan Sonra Android Cihazlara Geldi 2021

Yeni yılla dijital yayıncılık maceranına adım atan yerli platform Exxen çıkışı ile beraber tenkit oklarının odağı haline geldi. Ücret ve sistemsel meselelerin yanı sıra, TV ve...