Apple Patent Başvurusu Yeni Bir Giyilebilir Tansiyon Cihazını Ortaya Koyuyor 2020

Apple Patent Başvurusu Yeni Bir Giyilebilir Tansiyon Cihazını Ortaya Koyuyor 2020

Apple, bilhassa giyilebilir aletler olmak üzere, aletlerinin sıhhat ve fitness konusunda özelliklerini aktif bir şekilde iyileştiriyor . Buna paralel olarak, teknoloji devine büyük bir kan basıncı izleme sistemi ile alakalı yeni bir patent verildi.

Şimdi, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ Patent ve Ticari Marka Bürosu tarafından yayınlanan Apple’dan yeni bir patent müracaatı, şirketin kan basıncı sistemindeki büyük bir farklığı ortaya koyuyor. Apple Watch’tan ayrı, tamamiyle yeni bir giyilebilir alet içerir .

Görünüşe göre bir saat arayüzü yerine, manşet bir kontrol birimi ile beraber geliyor ve şirket, kontrol biriminin Saatle alakalı işlevler de dahil olmak üzere bir kullanıcı arayüzü sunabileceğini onaylıyor . Ürün, bir hastanın kan basıncı değerini düşünmeyi amaçlamaktadır.

Bu patentte kapsanan metot, kan basıncı manşonunun bir basınç değişimine karşılık gelen özellik vektör verilerinin alınmasını içerir. Veriler, hastanın kan basıncı manşonunun basınç değişimi üzerinden ölçülen bir veya daha fazla fizyolojik sinyalinden türetilir.

Bir ilk kan basıncı değeri, giriş verileri olarak özellik vektör verileriyle birinci algoritma kullanılarak düşünülür. Daha sonra, hastanın sistolik kan basıncından birinin, hastanın diyastolik kan basıncının ve hastanın vasati arteriyel kan basıncının bir tahmini olacak şekilde yapılandırılır .

 

 

Apple Patent Müracaatı Yeni Bir Giyilebilir Tansiyon Cihazını Ortaya Koyuyor ,




Witcher Dizisi Hakkında Şimdiye Dek Edinilen Bilgiler
Witcher Dizisi Hakkında Şimdiye Dek Edinilen Bilgiler

Fantastik bilim kurgu kitabı "The Witcher" dan esinlenerek yapılmış ve kitap serisiyle aynı ismi taşıyan bir video oyunu serisi zaten bulunuyordu. 2019 sonlarına doğru da bir "Witcher"...

Microsoft, 52 Bin TL'lik Surface Hub 2S'i Duyurdu
Microsoft, 52 Bin TL'lik Surface Hub 2S'i Duyurdu

Microsoft, şirketler için özel olarak geliştirilen ve konferansları fazlasıyla kolaylaştıracak Surface Hub 2S modelini tanıttı. ...

Intel Yeni Canavarını Duyurdu: Core i9-9900KS
Intel Yeni Canavarını Duyurdu: Core i9-9900KS

Intel, Computex Kickoff etkinliğinde yeni Core i9-9900KS modelini duyurdu. Modelin 8 çekirdeği birden 5 GHz hızda çalışabilecek. ...