Baykuş Plajı

Baykuş Plajı

Sevgili okuyucularımız, sizler için hazırladığımız baykuş plajı, baykuş beach, baykuş plajı giriş ücreti, baykuş plajı kamp, baykuş plajı nerede, baykuş plajı iletişim (telefon) baykuş plajı fiyatları, baykuş plajında konaklama konularında bilgiler vereceğim.

baykuş plajı

Baykuş Plajı

İstanbul’un kilyos bölgesinde yer alan denizi, kumu ve kamp imkânıyla bilinen yerdir. Şehirden ve yerleşim yerinde uzak bir bölgede bulunmaktadır. Tatil veya kamp planları yapacaksanız kesinlikle göz atmanız gereken bir yer. Gerek denizi kumu ve kamp alanı olsun gidilecek bir yerdir. Baykuş plajı’nın gözünüzde canlanması için bol bol fotoğraflarda paylaşacağım.

Baykuş Plajı’nın Giriş Ücreti

baykuş plajı

Baykuş plajı’nın için giriş ücretleri değişiklik gösteriyor. Eğer öğrenciyseniz veya Mimar Sinan güzel sanatlar üniversitesi öğrenci iseniz hafta içi ve hafta sonu olmak üzere fiyatlar değişiyor. Bu fiyatlar şu şekildedir;

 HAFTA İÇİHAFTA SONUMSÜ1015Öğrenci1020Ziyaretçi2030

Baykuş Plajı’nda Kamp

baykuş plajı

Şehrin gürültüsünden kaçmak isteyenler ve doğa ile bir araya gelmek isteyenlerin yaptıkları en popüler aktivitelerden olan birisi olan kamp, baykuş plajında da mümkün. Kamp yapmak için belirli alan tesis edilmiştir. Kendinize ait çadırınız varsa kamp yeri ücretini verdikten sonra kamp yapmanız mümkün. Eğer çadırınız bulunmuyorsa baykuş plajının kendine ait çadırları bulunmakta. Bunlar için belirli ücretleri vardır. Bu ücret tarifesini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz. Deniz kenarına yakın bir bölgede kamp düşünenler kesinlikle baykuş plajına göz atması gerekir diye düşünüyorum ve hemen gözünüzde canlanması için yazımı fotoğraflandırıyorum.

 

Baykuş Plajı’na Nasıl Giderim

Baykuş plajının yeri, İstanbul’un kilyos bölgesindedir. İstanbul’un Sarıyer ilçesine bağlıdır. Harita üzerinde göstermek gerekirse o da şu şekildedir.

Baykuş Plajı’na Ulaşım

Avrupa yakasında bulunuyorsanız eğer metro’yu kullanarak Hacıosman durağına kadar gelin. Daha sonra İETT Otobüslerinin bulunduğu istasyonda 152 numaralı belediyesi otobüsüne binip son durakta inerseniz baykuş plajına ulaşabilirsiniz.

Baykuş Plajı’nın İletişim Bilgileri

Aklınıza takılan bir soru veya sormak istediğiniz herhangi bir bilgi için bir telefon numaraları mevcuttur. Bu numara ile bilgi alabilir ve rezervasyon yaptırabilirsiniz.

0 536 513 33 13

Baykuş Plajı’nın Fiyatları

baykuş plajı

Yukarıda baykuş plajı’nın giriş ücretleri konu başlığında belirttiğim ücretlerin yanı sıra işletmenin size sunduğu belirli ücretler karşılığında verdiği hizmetler var. Bunlardan biri de işletmenin içinde bulunan restoran ve cafedir. Fiyatları ortalama olarak biraz pahalı olsa da tatil bölgelerinde fiyatlar gerçekten tuzlu olabiliyor. Fiyat listesini aşağıda bildiriyorum.

Daha fazla yaşamlanmak için https://listelendin.com/kategori/yasam/

Baykuş Plajı yazısı ilk önce Resimlink üzerinde ortaya çıktı.




PlayStation 5 Çıkış Tarihi, Fiyatı, Özellikleri ve Oyunları
PlayStation 5 Çıkış Tarihi, Fiyatı, Özellikleri ve Oyunları

Yeni nesil Playstation yavaştan kapımızı çalmaya başladı. Uzun zamandır ortalıkta dolaşan çıkış tarihi dedikoduları, Sony tarafından gelen açıklamayla resmîyete bindi. Yeni...

5G Moto Mod Destekli Moto Z4'ün Özellikleri Belli Oldu
5G Moto Mod Destekli Moto Z4'ün Özellikleri Belli Oldu

Motorola'nın orta-üst segmentteki en iddialı modeli olacak Moto Z4'ün teknik özellikleri belli oldu. ...

Galaxy Store'un En İyileri SDC 2019'da Ödüllerini Aldı
Galaxy Store'un En İyileri SDC 2019'da Ödüllerini Aldı

Samsung, SDC 2019'da uygulama geliştirici ve tasarımcılarını ödüllendirdi. Best of Galaxy Store Awards 2019 ödülleri, en iyilerin yer aldığı çeşitli kategorilerde sahiplerini buldu. ...