Bir Ay Erken Üretime Girecek Samsung Galaxy S21 Serisi, Galaxy Buds 2 ile Birlikte Ocak 2021’de Gelebilir

Bir Ay Erken Üretime Girecek Samsung Galaxy S21 Serisi, Galaxy Buds 2 ile Birlikte Ocak 2021’de Gelebilir

Önümüzdeki yıla girmek için hala iki aydan fazla zamantayız. Fakat, önümüzdeki sene amiral gemileriyle ilgili sızıntılar ve söylentiler hemen etrafta dolaşmaya başladı. Samsung , Galaxy S20’nin Fan Sürümü’nü kısa zaman önce piyasaya sundu ve raporlar gerçek ise, şirketin üretime bir ay erken başlayacağı ve bir sonraki Galaxy S amiral gemisi serisinin 2021’in başlarında piyasaya sürülmesi için hazırlanacağı ifade edildi.

Sammobile tarafından hazırlanan özel bir rapor , Samsung’un Ocak 2021’de Galaxy S21  olarak adlandırılan bir sonraki amiral gemisi S serisini piyasaya süreceğini ifade ediyor .Bu, Galaxy S serisi cihazların Şubat lansman penceresinden açık bir şekilde ayrılıyor.

İlginç açıklama:

Ayrıca, lansmanlar arasında makul bir zaman çerçevesi sağlamak adına de bir strateji olabilme ihtimali mevcut. Samsung , S20 serisi ile birlikte bu yıl Galaxy Z Flip’i piyasaya sürdü . 

Daha sonra, Ekim ayında S20’nin hızlı bir Fan Sürümü piyasaya sürülmeden önce Ağustos ayında Note 20 serisine taşındı.

Samsung Galaxy S21 Özellikleri Belli Oldu

Eylül ayında Galaxy Z Fold 2’nin ikinci nesli Fold’u da tanıttığından bahsetmiyorum . Bu, kısa sürede ağız dolusu lansman oldu ve bu sebeble, belki Samsung bunu biraz daha düzene sokmaya kararı aldı. Ayrıcaa, rapor, kesin bir tarihe sahip olmadıklarını, fakat 2021 Ocak / Şubat başı gibi kaba bir zaman çerçevesine sahip olduklarını söylüyor.

DAHA FAZLA HABER İÇİN Resimlink

GOOGLE NEWS’DE BİZİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA!

Bir Ay Erken Üretime Girecek Samsung Galaxy S21 Serisi, Galaxy Buds 2 ile Birlikte Ocak 2021’de Gelebilir yazısı ilk önce Teknoloji Haberleri - En güncel Teknoloji Haberleri, Telefon incelemeleri Sitesi üzerinde ortaya çıktı.




108MP Kameralı Xiaomi CC9 Pro Ortaya Çıktı
108MP Kameralı Xiaomi CC9 Pro Ortaya Çıktı

Xiaomi'nin yaklaşmakta olan yeni amiral gemisi Mi CC9 Pro, Çin'in sertifika kurumu TENAA'da listelendi. Yapılan listeleme, Xiaomi Mi CC9 Pro'nun bazı teknik özelliklerini ortaya koyuyor. ...

Mark Zuckerberg’in Feci Şekilde Köşeye Sıkıştığı Video
Mark Zuckerberg’in Feci Şekilde Köşeye Sıkıştığı Video

Tüm zamanların en etkili insanlarından olarak gösterilen Mark Zuckerberg, son zamanlarda topladığı antipati ile gündemde. Bir dönem ABD’ye başkan adayı olacağı bile söylenen Facebook...

Çocukları İntihara Sürükleyen Momo Hortladı
Çocukları İntihara Sürükleyen Momo Hortladı

Geçtiğimiz yıldan beri genç dimağları intihara sürükleyen oyun Momo, şu sıralar tekrar hortladı. Şimdiki hedef ise İngiltere'deki çocuklar... ...