Bitcoin Nedir?

Bitcoin Nedir?

2008 yılından bu yana kullanılan Bitcoin herhangi bir merkezi otoriteye bağlı değildir ve eşler arası elektronik nakit sistemi olarak ifade edilir. Bitcoin nedir sorusuna yanıt aradığınızda buna benzer açıklamalar görebilirsiniz. Dijital bir para birimi olan bitcoin, geleneksel para birimlerinden farklı olarak işler ve blockchain teknolojisine sahiptir. Bu para birimi üzerinden yapılan bütün transferler herhangi bir aracı olmadan ve bir grup gönüllü kod yazarının kurduğu sistem üzerinden gerçekleşir.

Bitcoinin en bilinen ve onu özel kılan özelliği sınırlı arz temeline dayandırılmış olmasıdır. Buna göre yıllık bitcoin üretimi yirmi bir milyon adet ile sınırlandırılmıştır. Bunun sonucunda bitcoinde sürekli bir fiyat artışı beklenmektedir. Dolayısıyla yatırımcılar tarafından BTC hesaplama ve satın alma işlemleri sıklıkla yapılmaktadır. Ancak bunun için mutlaka güvenilir platformlar tercih edilmelidir.

bitcoin nedir

Bitcoin Nasıl Üretilir?

Bitcoin üretimi madencilik olarak ifade edilmekte olup, kripto ne demek diye araştırma yaptığınızda bu kavramla sıklıkla karşılaşabilirsiniz. Bu işlemin altın madenciliğinden en önemli farkı tüm işlemlerin dijital ortam üzerinden yapılıyor olmasıdır.

İşi yapan kişiye madenci adı verilmekte, madencilik için güçlü işletim sistemine ve özelliklere sahip özel bilgisayarlar kullanmak gerekir. Burada madencilik bir nevi karmaşık bir yapıya sahip bulmaca çözerek sonucunda ödül almaya hak kazanırlar. Bunun için bitcoin yorum ve analizleri sürekli olarak takip edilir.

Aynı zamanda sitede bitcoin değerlerindeki anlık değişmeleri izleyebilir ve siz de kendiniz için en kârlı olacağını düşündüğünüz anda bitcoin almak ya da satmak emrini verebilirsiniz.

bitcoin nasıl alınır

Bitcoin Nasıl Alınır?

Bitcoin satın alma işlemi yapmadan önce bu sistem hakkında işleyişi temel hatlarıyla öğrenmenizde yarar vardır. Bunun için öncelikle kendinize güvenilir ve memnuniyet düzeyi yüksek bir platform tercih etmeniz gerekir. Bitlo.com bitcoin al ya da sat işlemleriniz için her zaman en güvenli adres olacaktır.

İşlem yapabilmek adına ilk adımda adınız, soyadınız, cep telefonu numaranız ile siteye üye olmalısınız. Böylece işlem yapabileceğiniz bir hesap açmış olacaksınız. İlk aşamanın ardından hesap bilgilerinizi tamamlamalı, bunun için doğum tarihi ve TC kimlik numarası doğrulaması yapmalısınız.

Bunun ardından para transferi yapabileceğiniz hesap bilgileri size iletilecektir. Bu hesaba para gönderebilmeniz için kendi adınıza ait bir vadesiz hesap kullanmanız gerekir. Buna dikkat ederek gönderdiğiniz tutar herhangi bir komisyon alınmadan ya da kesinti olmadan aynen hesabınıza aktarılacaktır.

bitcoin

Gerekli tutarı oluşturduktan sonra 1 bitcoin kaç TL diye bakarak dilediğiniz kadar alım yapabilirsiniz. Yatırımlarınızı güvenli bir adresten yapmak istiyorsanız bitlo.com’u tercih etmelisiniz. 1 TL ile bitcoin sahibi olmanızı sağlayan Bitlo, en güvenilir ve kârlı yatırım adreslerinin başında geliyor. Siz de paranızı güvence altına almak için hemen siteyi ziyaret edebilirsiniz.

*TeknoFrame sponsorlu içerik

The post Bitcoin Nedir? first appeared on Resimlink.




Devil May Cry 5, Bilgisayara Çıktığı Gün Cracklendi
Devil May Cry 5, Bilgisayara Çıktığı Gün Cracklendi

Devil May Cry 5, bilgisayara çıkar çıkmaz cracklendi. Oyunun Denuvo adlı kırılma önleyici teknolojiye sahip olmadığı ortaya çıktı. ...

Realme X2 Pro, Dolby Atmos'lu Çift Streo Hoparlörle Geliyor
Realme X2 Pro, Dolby Atmos'lu Çift Streo Hoparlörle Geliyor

Her ne kadar resmi olarak ne zaman onaylanacağı belli olmasa da, Realme X2 Pro'nun var olduğuna dair kanıtlar var. Biz resmi lansmanı beklerken, Oppo'nun alt markası olan cihaz ile ilgili yeni...

Microsoft, Word'e Yapay Zekâ Destekli Bir Editör Getiriyor
Microsoft, Word'e Yapay Zekâ Destekli Bir Editör Getiriyor

Microsoft, bugün gerçekleşen Build 2019 geliştirici konferansında Word ve Word Online için Ideas isimli yapay zekâ editörü duyurdu. ...