Dwyane Wade Hakkında Bilinmeyen 20 bilgi

Dwyane Wade Hakkında Bilinmeyen 20 bilgi

Dwyane Wade, Miami Heat için üçü bir NBA şampiyonluğu ile sonuçlanan 13 sezon oynamasına rağmen, kısa süre önce köklerine dönme kararı aldı. 17 Ocak 1982’de Chicago, IL’de doğan NBA yıldızı, iki yıllık 47,5 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladıktan sonra şimdi Chicago Bulls’un gururlu bir üyesi. Dwyane için bu bir hayalin gerçekleşmesidir. Sonuçta, Chicago Bulls’u çocukken oynarken izlerken spora gerçekten ilgi duymaya başladı.

dwyane wade

Dwyane, NBA Hall of Fame için belirlenen bir NBA süperstarı olmasına rağmen, kendisi hakkında bazı bilgileri şaşırtıcı derecede sessiz tutmayı başardı. Basketbol oyununa nasıl dahil olduğu ve neden bu kadar az üniversitenin onu işe almakla ilgilendiğine kadar, işte Dwyane Wade hakkında muhtemelen bilmediğiniz 20 şey.

1. Fast food için derin bir takdiri var.

Bir sporcu olmasına rağmen, bu Dwyane’nin her zaman sağlıklı yiyecekler yediği anlamına gelmez. Atlanta ve Chicago’da bulunan ve kızarmış tavuk, taşlık, sakatat, kertenkele ve yayın balığı sunan bir restoran olan McDonalds ve Harold’s Chicken Shack’e olan sevgisini itiraf etti. Ayrıca Chicago Bulls için oynadığı için artık daha sık yemek yiyebileceği sevilen bir Chicago bölgesi restoranı olan Home Run Inn Pizza’yı da seviyor. Ev yapımı yemeklere gelince, kızarmış tavuk ve patates püresini seviyor.

2. Ortalamanın üzerinde bir lise basketbol kariyerine rağmen, kolejler onu işe almakta tereddüt ediyorlardı.

Lise son yılında, maç başına 27.0 sayı ve maç başına 11.0 ribaunt ortalamasına sahipti. Akademik kaygılar nedeniyle, çoğu kolej Harold L. Richards Lisesi mezunundan uzak durmayı seçti. Aslında, sadece üç okul (DePaul Üniversitesi, Illinois Eyaleti ve Marquette Üniversitesi) onu takip etmeyi seçti. Sonunda Marquette Üniversitesi’ne karar verdi ve burada düşük akademik puanları nedeniyle başlangıçta oynamaya uygun olmadığı için kısmi niteleyici olarak kabul edildi.

3. Kariyeri bittiğinde spiker olmayı umursamaz.

Dwyane üniversiteden mezun olmamasına rağmen (son yılını NBA taslağına girmek için terk etmeyi seçti), Dwyane yayın gazeteciliği alanında uzmanlaştı. Birkaç röportajda emekli olduktan sonra NBA spikeri olmak istediğinden bahsetti. Diploması olmasa da, o rotaya gitmeyi tercih ederse, iş bulmakta zorlanmayacağı ihtimali vardır.

4. Dwyane’nin kız kardeşi Tragil Wade, ondan sadece beş yaş büyük olmasına rağmen, onun yetiştirilme biçiminde muazzam bir rol oynadı.

Anne-babası genç yaşta boşanmış ve uyuşturucu kullanma öyküsü olmasına rağmen kardeşlerinin velayeti annelerine verilmiştir. Sekiz yaşındayken, o ve Tragil anneleriyle Chicago’nun güneyindeki zorlu, yüksek suç bölgesinde yaşıyorlardı. Bir gün Tragil ona sinemaya gideceklerini söyledi, ancak onun yerine onu başka bir mahalledeki babalarının evine götürdü ve onu terk etti. Yıl içinde babası, Dwyane’nin basketbol oynamaya başladığı bir Chicago banliyösü olan Robbins, IL’ye ailesini taşımıştı. Tragil onu o gün babasına götürmeseydi hayatı aynı olur muydu? Muhtemelen değil.

5. Gabrielle Union ile olan evliliği aslında onun ikinci evliliğiydi.

Dwyane, 2002 yılında, 20 yaşında gençken, lise sevgilisi Siohvaughn Funches ile ilk oğulları Zaire Blessing Dwyane Wade’i doğurduktan sonra evlendi. 2007’de çift, ikinci oğulları Zion Malachi Airamis Wade’i karşıladı ve evliliklerinde zorlu bir dönem geçirdi. Kısa süre sonra boşandılar ve işler çabucak çirkinleşti. Tacizden adam kaçırmaya kadar her şeyle ilgili iddialar vardı, ancak sonunda 2010’da boşanma sona erdi ve çift ayrı yollarına gitti.

6. Aslında üç çocuğu var.

Zaire ve Zion’a ek olarak, üçüncü oğlu Xavier Zechariah Wade, 2013’ün sonunda doğdu. Doğumu, Dwyane’nin Gabby Union ile nişanlanmasından sadece bir hafta sonra duyuruldu. Dwyane, Gabby ile bir ara verirken babasının babalık ettiği bebeğin bir “lütuf” olduğunu açıkladı. (Annesi Dwyane’nin uzun zamandır arkadaşı olan Aja Metoyer’dır.) (İlginç bir yan not, Xavier’in üvey kardeşlerinin babası Damon Wayans Jr.’dır) Haziran 2007’de Ulusal Babalar Günü Komitesi tarafından 2007 Yılın Babası seçildi. .

7. Hayır kurumlarına geri vermeyi taahhüt eder.

İster sevin ister ondan nefret edin, Dwyane Wade’in özellikle Chicago bölgesinde hayır kurumlarına geri verdiğini inkar edemezsiniz. Toplum temelli bir hayır kurumu olan Wade’s World Foundation’ı kurdu ve düzenli olarak Kan, Su ve Chicago’daki memleketi kilisesi Ruh Bakanlığına bağışlar yapıyor. (Aslında maaşının% 10’u kiliseye gidiyor.) O da Marquette Üniversitesi’ne bağış yapıyor.

8. Basketbol oynamaya ilk başladığında oyun kurucuydu.

Dwyane, 2004-2005 sezonuna kadar şutör koruma pozisyonuna geçmedi. Bu, Koç Stan Van Gundy tarafından önerildi. Bugün, spor dünyasında bu pozisyonu oynayan ilk üç oyuncudan biri olarak kabul ediliyor.

9. En büyük iki oğlunu tam zamanlı olarak yetiştirmenin yanı sıra, yeğenini de büyütmektedir.

Dwyane, 2014 yılında resmi olarak 12 yaşındaki yeğeni Dahveon Morris’in koruyucusu oldu. Dwyane’nin kız kardeşi Deanna Moriis ebeveyn haklarını elinde tutmasına rağmen, Dwyane mali olarak Dahveon’dan sorumludur. Dwyane, karısı ve en büyük iki oğluyla birlikte yaşıyor.

10. Artık aynı takımda oynamamalarına rağmen, LeBron James, Dwyane’nin en iyi arkadaşlarından biri olmaya devam ediyor.

Dwyane ve eşi Gabby, Chicago Bulls’a katıldıktan hemen sonra çekilen Live with Kelly’nin bir bölümünde görünürken, eski takım arkadaşıyla hala çok yakın arkadaş olduklarından bahsetti. Aslında birlikte tatil yapıyorlar, birlikte muz botlarına biniyorlar ve hatta birlikte kırmızı şarap içiyorlar. Başka bir deyişle, onlar “en iyi arkadaşlar” dır. Dwyane ayrıca LeBron’un biraz ucuz olduğunu ve veri aşımı ücretlerini ödemek zorunda kalacağı korkusuyla cep telefonunu Wifi olmadan kullanmayı reddettiğini belirtti.

11. Adının yanlış yazılmasının bir nedeni vardır.

dwyane wade

Doğduğunda, Dwyane’nin adı Dwayne olarak yazılmalıydı. Ancak doğum belgesinde Dwyane yazıyordu. Ailesi, onu bu şekilde bırakmanın, uzun bir süre orijinal yazımına geri döndürülmesinden daha kolay olduğuna karar verdi.

12. Bugün, her gün Chicago Bulls kıyafetleri giyiyor.

Miami Heat ile on üç yıl oynadıktan sonra Dwyane, 2016 Espy Ödülleri’nde Chicago Bull olmaya alışmasının biraz zaman aldığını itiraf etti. Geçiş yapmasına yardımcı olmak için her gün kıyafetlerini giymeye başladı. Dedi ki, “Chicago Bulls basketbol teçhizatını giydiğimde – malzemeleri aldığımdan beri her gün giyiyorum çünkü buna alışmaya da çalışıyorum; beni yanlış anlama – ama kulağımda muhtemelen dünyanın geri kalanına çaldığından biraz farklı çalıyor. “

13. Büyük bir moda hayranıdır.

Dwyane wade’nin hayatının büyük bir bölümünü modanın oluşturduğunu bilmek önemli. Geçmişte Esquire dergisinin Dünyanın En İyi Giyinmiş Adamları listesinde ve GQ tarafından En İyi Giyinmiş NBA Oyuncusu seçildi. Buna ek olarak, Forbes Magazine, Sports Illustrated ve Styleite.com, onu bir kerede dünyanın en iyi giyinen sporcularından biri olarak adlandırdı. Son olarak, Temmuz 2015’te, New York Erkek Moda Haftası’nın Açılış Büyükelçisi seçildi. Başka bir deyişle, kendisini her zaman iyi giyinmeye adamıştır [4]. Ek bir bonus olarak, 2005’te Halkın En Güzel 50 Kişisi’nden biri seçildi.

14. Kendi moda çizgisini kurmak için büyük planları var.

Artık büyük bir moda hayranı olduğunu bildiğinize göre, kendi moda çizgisini başlatma hayallerinin olması büyük bir sürpriz olmamalı. Li-Ning ile imzalı bir spor ayakkabı serisine zaten sahip olduğunu unutmayın. Yakın zamanda yaptığı bir röportajda kendi moda markası hakkında “Bu doğal olarak bu yolculuktaki bir sonraki adım” dedi. Dwyane wade göre, çizgisi “her insanın yaşamı için mükemmel bir üniforma yaratmak için parçalardan oluşacaktı. Hem işlevsel hem de şık olacaktır. Hattın tamamı birbirinin yerine geçecek ve her kıyafeti zahmetsiz hale getirecek. “

15. Gabrielle Union ile evlendiğinde evlilik öncesi bir anlaşma imzalandı. Onun fikriydi.

Dwyane’nin ilk karısından pek hoş olmayan boşanmasının ardından, Gabby’den bir evlilik öncesi anlaşma imzalamasını istediğini varsaymak kolay olurdu. (O bir yıldızken, net değeri çok daha fazladır.) Aslında durum böyle değildi. Ondan bir tane istedi. US Magazine ile yaptığı röportajda, “Artık basketbol oynayan ve kendisi için iyi iş çıkaran bir adamla evlenme zamanı geldiğine göre, vagonumu hiçbir şekilde onun arabasına bağlamadığımı açıkça belirtmek istiyorum. star. Kendi vagonum ve yıldızım var. ” Başka bir deyişle, altın avcısı olarak görülmek istemedi ve onu kim gerçekten suçlayabilir? Bu arada, 2014 yılında Arsenio Hall Show’da yaptığı bir röportajda, “Dwyane’nin bir çek defterini dengelediğini hiç görmedim. Eşyalarımı korumalıyım. “

16. Dwyane wade’nin karısının konusundayken, o ondan neredeyse on yaş büyük.

Kesin olarak görünmese de, Gabrielle Union 43 yaşında, 29 Ekim 1972’de doğdu. Dwyane’nin 17 Ocak 1982’de doğduğunu unutmayın. Evet, ondan dokuz yaşından büyük ama bu Dwyane’yi rahatsız etmiyor.

17. New York Times’ın En Çok Satan yazarıdır.

dwyane wade

Dwyane Wade, 2013 yılında, Zaire ve Zion için bekar bir baba olma mücadelesini detaylandıran A Father First: How My Life To Bigger Than Basketball’u yazdı ve yayınladı. Ayrıca, büyüyen hayatını ve NBA’in tarihteki en iyi oyuncularından birine yükselişini tartıştı. Kitap sadece NYT En Çok Satanlar Listesi’ne girmekle kalmadı, aynı zamanda kitabı kendileri için okuyan eleştirmenlerden ve hayranlardan övgüler aldı.

18. Bir zamanlar FOX Network, hayatına dayalı bir TV programı üzerinde çalışıyordu.

Fox, 2013’te Dwyane’nin geçici olarak Three the Hard Way adlı hayatına dayanan bir komedi programı geliştirmek için çalıştıklarını duyurdu. (Aynı isimli 1974 filmiyle karıştırılmamalıdır.) Gösteri, iki oğlunu kendi başına büyüten eski bir NBA oyuncusu Daryl Wade üzerine odaklandı. Ne yazık ki, nihayetinde konuşulup gitti. Bununla birlikte, FOX hala şovun haklarına sahip, bu yüzden sonunda bir noktada hayata geçirildiğini görebiliriz.

19. Dwyane Wade, annesinin hayatında yaptığı değişikliklerden inanılmaz derecede gurur duyuyor.

Dwayne wade büyürken annesi Jolinda Wade ciddi bir kokain, eroin ve alkol bağımlılığı ile mücadele etti [8]. Aylarca birden fazla kez hapsedildi. Alışkanlığını desteklemek için uyuşturucu sattığı için bir yıldan fazla hapis yattı. (Aslında, lise son yıllarında ve üniversitenin ilk yıllarında beş yıl boyunca basketbol oyununu kaçırdı.) 2001’de hayatını değiştirme zamanının geldiğine karar verdiğinde Chicago’da bir kilise hizmetine gidiyordu. Hayatının o döneminde, bir iş tahliye programına geri dönememişti ve 5 Mart 2003’te serbest bırakılmadan önce hapishaneye geri gönderildi.

2007’de birkaç yıldır temizdi ve Baptist vaiz olarak atandı. Aynı zamanda, başarılarından (ve haklı olarak) açıkça heyecanlanan Dwyane, onun için bir Chicago kilisesi satın almak için 2 milyon dolar ödedi. Bugün hâlâ temiz ve başkalarının da aynısını yapmasına yardımcı olmayı amaçlayan bir bakanlığı yönetiyor.

20. Hayatına çok fakir olarak başlamış olsa da, bu artık Dwyane Wade’in endişelenmesi gereken bir konu değil.

Dwyane wade , hayatının bir noktasında ailesinin Refah içinde olduğunu itiraf etti. Bugün, durum asla böyle olmayacak. Chicago Bulls ile yaptığı en yeni sözleşme sayesinde, net değerinin 95 $ ve 159 milyon $ civarında olduğu tahmin ediliyor. Karlı basketbol kariyerine ek olarak, çeşitli ciro anlaşmalarından da çok para kazanıyor.

Daha fazla kültürlenmek için https://listelendin.com/kategori/kulturlendin/

Dwyane Wade Hakkında Bilinmeyen 20 bilgi yazısı ilk önce Resimlink üzerinde ortaya çıktı.




İnternet Hız Testi Nedir? Hız Testleri Nasıl Çalışır?
İnternet Hız Testi Nedir? Hız Testleri Nasıl Çalışır?

Dünyaya bağlanmamızı sağlayan internetin bazı zamanlarda ne kadar hızlı olduğunu da merak ediyoruz. Superonline, Vodafone, Dsmart, Uydunet hız testi gibi sitelerde hız testleri...

Mazzanti otomobil Evantra’nın Tarihi ve Evrimi
Mazzanti otomobil Evantra’nın Tarihi ve Evrimi

Ne zaman süper tasarımcı Luca Mazzanti 2002 yılında klasik araba restorasyon uzmanı Walter Faralli ile takım, sonuç sonunda olacaktı Mazzanti otomobil . İtalyan butik otomobil üreticisi,...

İnternet Tarayıcısında Çalıştığını İddia Eden Dolandıcılar
İnternet Tarayıcısında Çalıştığını İddia Eden Dolandıcılar

0850’li hatlarla şirketleri arayıp kendini internet tarayıcısı çalışanı olarak tanıtan dolandırıcılar, Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir baskınla...