Erika Nardini hakkında bilmediğiniz 10 bilgi

Erika Nardini hakkında bilmediğiniz 10 bilgi

Erika Nardini, tek bir şey yapan: işi bitiren inatçı, başarılı bir dijital medya ve teknoloji yöneticisidir. Son zamanlarda, son ve biraz da şaşırtıcı kariyer hamlesi nedeniyle ilgi odağı oldu. Temmuz 2016 itibarıyla Erika Nardini, Barstool Sports’un ilk kadın patronu oldu. Jenna Marbles da onlar için çalışırken, şovu orada hiçbir kadın yönetmedi. Barstool Sports, genellikle tartışmalı, arsız ve bazen spor, haberler ve erkeklerin yaşam tarzı hakkında erkeklere yönelik bir çalışma sitesidir. Sanki şirketin ilk kadın patronu olmak yeterli değilmiş gibi, Erika Nardini’nin işe alındığı en çok aranan pozisyon CEO’dur.

erika nardini

Zirveye çıkmak, Erika Nardini’nin adım adım attığı uzun ve zorlu bir yolculuk oldu. Barstool Sports’ta CEO pozisyonunu kabul etmeden önce Erika, Bkstg’de hem Başkan hem de Gelir Direktörü olarak görev yaptı. Bkstg, sanatçı ve hayran arasında aracı kişiyi ortadan kaldırarak doğrudan bir ilişki kurmaya çalışan müzisyenden hayrana bir platformdur. Marka konumlandırma, programlama, gelir ve ortaklıklar dahil olmak üzere bu yenilikçi şirketin her yönünden sorumluydu.

Bkstg’de çalışmadan önce, AOL’de pazarlama müdürüydü. AOL’de çalışırken, AOL’nin lider bir dijital içerik ve teknoloji platformu olarak konumunu ve değerini ve tüm pazara giriş faaliyetlerini denetlemekten sorumluydu. Nardini, AOL’nin tüm pazarlama stratejisini yeniden tasarlamaktan sorumluydu. AOL’nin markası, yaptığı değişikliklerin bir sonucu olarak, yeniden tasarlanan reklam ve pazarlama çabalarıyla tüketici farkındalığını artırdı.

Bu profesyonel Nardini. Peki ya kişi olan Erika Nardini? İşte onun hakkında bilmeyebileceğiniz 10 şey:

1. Erika, kariyerine Fidelity Investments Medya Yöneticisi olarak başladı.

Fidelity’de tüm yayın, baskı ve etkileşimli medya planlama ve satın alma işlemlerinden sorumluydu. 90’ların sonunda ilk dijital planlama uygulamasını kurdu, denetledi ve başlattı. Bunun multimedya ve internetin daha yeni gelişmeye başladığı bir dönemde olduğunu ve bu yüzden Erika en başından beri bu işin içindeydi.

2. Sabırsızlık

diğer pek çok kişide bir kusur olarak görülüyor, ancak Erika Nardini’nin durumunda bunu bir erdem olarak görüyor. Ayrıca profesyonel odak noktasının ve başarılı olma ihtiyacının, üniversite lakros kalecisi olarak deneyiminden kaynaklandığına inanıyor.

3. Geniş bir LL Bean bez çanta koleksiyonuna sahiptir.

erika nardini

Boş zamanı olduğunda (ki bu çok sık değildir), alışverişte bulunabilir ve sürekli büyüyen koleksiyonuna çantalar eklerken bulunabilir.

4. Başarılı işler yürütmenin yanı sıra, Erika tam zamanlı bir eş ve annedir.

New York’ta kocası, çocukları ve iki Bernese dağ köpeğiyle birlikte yaşıyor.

5. Ödüllü bir yöneticidir.

O da sadece bir kez ödül kazanan değil. Nardini, birçok başarısını kabul etmek için birkaç farklı ödül aldı. 2004’te Royal Caribbean için Echo Ödülü’ne layık görüldü ve MediaPost Dergisi’nin En İyi 20 Yükselen Medya Yıldızlarından biri seçildi. 2006’da Google’ın Mart ayı Pazarlama Makinesi Ödülü’nü aldı. 2007’de Via “Her Gün Aşk” için Bronz Ödül ve Nokia “Yılbaşı Gecesi” Altın Ödülüne layık görüldü. 2008’de LeBron.MSN.com için Webby Ödülü’nü ve 2014’te Reklam Başarı Sınıfı 2014’ü aldı.

6. Colby Koleji’ne girdi ve mezun oldu.

Sosyoloji alanında lisans derecesini burada aldı.

7. Bir lisans derecesi almasının yanı sıra, daha küçük şirketlerde birkaç düşük profilli işte çalıştı ve kurumsal merdivende yükseldi.

Fidelity Investments’ta başladığını biliyoruz, ancak bu on beş yıldan fazla bir süre önceydi. Erika Nardini, 2001’den 2005’e kadar Arnold Worldwide’ın Başkan Yardımcısı ve Grup Hesap Direktörü olarak görev yaptı. Royal Caribbean, Volkswagon, Choice Hotels, Tyson Foods, Vonage ve Goodyear’ın tüm dijital ve medya yönetiminden sorumlu olan Boston ve New York ofisinden on yedi kişilik bir ekibi yönetti. Bunların hepsi tanınmış, itibarlı şirketler.

8. Erika, AOL’nin reklamcılıktan sorumlu ilk pazarlama müdürüydü.

2013 yılında, pazarlama başkan yardımcılığından, AOL’nin tüm pazarlama çözümleri operasyonunu yarattığı ve geliştirdiği bu yeni pozisyona terfi etti.

erika nardini

9. Barstool Sports’ta CEO pozisyonu teklif edilmeden önce Nardini, Barstool’un büyük bir hayranıydı.

“Uzun süredir site hakkında çok tutkulu” olduğunu belirtti. Övgü aldığı kadar eleştiri de alan Barstool web sitesini komik ve ilgi çekici buluyor.

10. Erika, ailesini ve özel hayatını iş ve iş hayatından ayrı tutar.

Erika’yı araştırırken, profesyonel dünyadaki birçok başarısı hakkında bol miktarda bilgi bulacaksınız. Barstool Sports ile yeni kariyer hamlesi hakkında büyük miktarda bilgi bulacaksınız. Erken dönemdeki işleri hakkında bazı bilgiler bile bulabilirsiniz. Bununla birlikte, kişisel hayatı hakkında fazla bilgi bulmayı beklemeyin. Diğer birçok yüksek profilli yöneticinin aksine, Erika kişisel hayatını kireçten uzak tutmayı ve medyayı profesyonel çalışmalarına odaklamayı başardı.

Kültürlenmek için https://listelendin.com/kategori/kulturlendin/

Erika Nardini hakkında bilmediğiniz 10 bilgi yazısı ilk önce Resimlink üzerinde ortaya çıktı.




Samsung Galaxy S11 Ailesi'nin Bazı Özellikleri Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy S11 Ailesi'nin Bazı Özellikleri Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S11 ailesindeki akıllı telefonların üç farklı boyda ve toplam beş farklı varyantla geleceği iddia edilirken, bütün modellerde 5G desteği olacağı belirtildi. ...

Nvidia RTX'in Call of Duty: Modern Warfare Performansı
Nvidia RTX'in Call of Duty: Modern Warfare Performansı

Call of Duty: Modern Warfare, üstün grafikleriyle birinci şahıs nişancı oyunları arasında adeta çağ atladı. Serinin yeni oyunu, özellikle Nvidia RTX'in gerçek zamanlı ışın izleme...

WhatsApp Web’e Beklenen Özellik Sonunda Geldi! 2021
WhatsApp Web’e Beklenen Özellik Sonunda Geldi! 2021

Pandemiden dolayı insanların birbirini yüz yüze göremiyor oluşu 2020 seneninde video müzakerelerine büyük bir ivme kazandırdı. Bu ivmeden iyi yarar sağlayan WhatsApp, mobil uygulama...