Galaxy Tab M62, Galaxy M Serisindeki İlk Tablet Olabilir 2020

Galaxy Tab M62, Galaxy M Serisindeki İlk Tablet Olabilir 2020

Kasım ayının başlarında, bir rapor Samsung’un Galaxy M62 üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı . Aletin o zamanlar orta sınıf bir akıllı telefon olduğu düşünülüyordu. Ancak şimdi, başka bir rapor bunun yerine bir tablet olduğunu ortaya koyuyor.

Galaxy M serisi, Samsung’un hudutlu çevrimdışı kullanılabilirliğe sahip çevrimiçi özel alet serisidir. Şimdiye kadar, bu serideki tüm cihazlar giriş düzeyi, bütçe ve orta düzey akıllı telefonlar oldu. Bu yüzden SM-M625F model numaralı Galaxy M62’nin de bir cep telefonu olması bekleniyordu.

Ancak Galaxy M serisindeki ilk tablet olacağı ortaya çıktı. 91Mobiles’in kaynağına göre bu cihaz Galaxy Tab M62 olarak resmiyet kazanacak. Ancak ne yazık ki bu ürün ile ilgili kompakt boyutta olacağı ve 256GB depolama varyantında satışa sunulacağı gerçeği dışında hiçbir şey bilinmiyor.

Şu anda Samsung’un iki seri tableti var. Premium ve orta düzey modeller Galaxy Tab S markasıyla piyasaya sürülür. Diğer taraftan bütçe modelleri Galaxy Tab A markasıyla geliyor.

Galax M serisinin yerleşimi Galaxy A serisine benzediği için Galaxy Tab M62’nin bütçeye uygun bir tablet olmasını bekleyebiliriz. Bu yüzden 2016 seneninde piyasaya sürülen Galaxy J serisindeki tek tablet olan Galaxy J Max’in içsel halefi olabileceğini düşünüyoruz.

 

 

Galaxy Tab M62, Galaxy M Serisindeki İlk Tablet Olabilir ,




Apex'te Çoğu Kimsenin Görmediği Bir Canavar Keşfedildi
Apex'te Çoğu Kimsenin Görmediği Bir Canavar Keşfedildi

Yaklaşık bir haftadır oyun dünyasına bomba gibi düşen Apex: Legends'ta gizli bir canavar ortaya çıkarıldı. ...

5G özellikli Honor View 30 ve Honor View 30 Pro tanıtımı yapıldı
5G özellikli Honor View 30 ve Honor View 30 Pro tanıtımı yapıldı

Honor View 30 ve Honor View 30 Pro tanıtımı yapıldı. 2019’un bitmesine az kaldı ancak Honor, iki amiral geHonor View 30 ve Honor View 30 Pro tanıtımı yapıldı. 2019’un bitmesine...

Hasan sabbah ve haşhaşi suikastçileri 2021
Hasan sabbah ve haşhaşi suikastçileri 2021

Haşhaşi ve Hasan Sabbah, Kim olduklarını katiyen bilemezsiniz. Onları tanıyan kişi sayısı bir elin parmağını geçmez. Hedefi olduğunuzu  anladığınızda artık soluk aldığınız...