Google, Chrome for Android'deki probleme çözüm buldu

Google, Chrome for Android'deki probleme çözüm buldu

Chrome’un Android sürümünde yer alan ve problem teşkil eden özellik bundan sonra sorun olmaktan çıkacak! G

Chrome’un Android sürümünde yer alan ve problem teşkil eden özellik bundan sonra sorun olmaktan çıkacak!

Google, Chrome’un Android sürümünde yer alan site bildirimlerini rahatsız edici olmaktan çıkaracak deneysel bir işlevi kullanıcılarının hizmetine sundu.

Google, bu tarz bildirimlerin nasıl görüneceğini kişiselleştirmeye biraz olsun izin veriyordu. “Daha sessiz bildirim izin istekleri/ Quieter notification permission prompts” isimli yeni seçenek ise telefon veya tabletinde Chrome Canary’yi kullananlar için geliyor. Ayarı etkin hale getirebilmek için chrome://flags adresini ziyaret etmek gerekiyor. Chrome Canary 80.0.3969.0 ve üzeri sürümlerde yer alıyor. Daha önceki bildirimlere kıyasla daha az ve sizi sık sık rahatsız etmeyecek oranda bildirim almanıza olanak sağlıyor.

Önerilen içerik:  Alibaba 11.11 Alışveriş Festivali'nde 30 milyar dolardan fazla satış yaptı

Seçenekler arasından “Force heads-up notifications”ı seçtiğinizde web sitesinden bildirim alabileceğinize dair göze çarpan bir kutucuk görüyorsunuz. “Force mini-infobars” seçeneği ise ekranın alt tarafında yer alan küçük bir mesajın görüntülenmesini mümkün kılıyor. Ayarları değiştirmek veya bildirimleri yok saymak istiyorsanız yine aynı bölüme dokunarak işleminizi gerçekleştirebiliyorsunuz.




Google Arama Tasarımı Değiştiriliyor! 2021
Google Arama Tasarımı Değiştiriliyor! 2021

Google, mobil aletlerde tasarımsal farklığa gitmeye başladı. Arama neticelerinin görünümünü kolaylaştırmayı amaçlayan şirket, mobil aletler için Google Arama‘yı yine tasarlıyor. ....

Xiaomi'nin Katlanabilir Akıllı Telefonu Video ile Tanıtıldı
Xiaomi'nin Katlanabilir Akıllı Telefonu Video ile Tanıtıldı

Xiaomi'nin gümbür gümbür gelen katlanabilir akıllı telefonu, şirket kurucusu tarafından kullanıldığı bir video ile resmi olarak gösterildi. ...

Google, Duo'yu Bilgisayarlara Getiriyor
Google, Duo'yu Bilgisayarlara Getiriyor

Skype benzeri Google'ın video görüşme uygulaması Duo, internete geliyor. Google, 2016...