iOS & iPhone için en iyi 6 arama kaydetme uygulaması

iOS & iPhone için en iyi 6 arama kaydetme uygulaması

iPhone rama kaydetme, birçoğumuzun günlük konuşmalarında ihtiyaç duyduğu bir özelliktir. Bu içeriğimizde, en iy

iOS ve iPhone arama kaydetme, birçoğumuzun günlük konuşmalarında ihtiyaç duyduğu bir özelliktir. Önemli bir telefon konuşmasını iPhone modellerinde, daha sonra dinlemek veya paylaşmak için kaydetmek ise farklı uygulamalar gerekir.

Birçok kullanıcının arama ses kaydedici olarak aradıkları bu gibi uygulamalar, Samsung gibi markaların telefonlarında dahili olarak bulunabilmektedir. Fakat Apple, kullanıcı güvenliğine oldukça önem veren bir marka olduğu için konuşma esnasında kullanıcıların arama kaydı yapabilecekleri dahili bir yazılım barındırmaz.

Bu bağlamda, Apple iPhone markalı bir telefon üzerinden görüşmeleri kayıt altına alabilmek için o işlev için özel olarak tasarlanmış iPhone arama kaydedici gibi uygulamalara ihtiyaç duyulur.

Peki iPhone arama kaydetme tam olarak nedir, hangi amaçlar için kullanılır? Öne çıkan iPhone arama kaydetme uygulamaları hangileridir?

Bu yazımız genelinde, okuyucularımıza iPhone markalı telefonlar için en iyi telefon görüşme kayıt programları hakkında detaylı bilgiler vereceğiz. Fakat öncesinde arama kaydetme programı nedir sorusuna detaylıca bir yanıt vermek daha sağlıklı olacaktır.

iphone arama kaydetmeiPhone arama kaydetme

Arama Ses Kaydedici Nedir?

Kısaca tanımlamak gerekirse arama ses kaydedici programları, mobil telefon üzerinden yapılan sesli görüşmelerin istenilen ses formatlarında kaydedilmesine olanak veren yazılımlardır.

Call recording olarak da adlandırılan bu teknolojiler sayesinde kullanıcılar, telefon görüşmelerini ses dosyaları olarak kayıt edebilirler. Böylelikle hem istenen ses dosyasını hatıra olarak saklamak hem de gerekli durumlarda görüşme kayıtlarını paylaşmak daha kolay olur.

Birçok akıllı telefon markası, yazılımına dahil olarak yapılan telefon görüşmelerini kaydetme olanağı sağlayan entegre bir yazılım sunar. Fakat Apple’ın iPhone marka telefonları, kullanıcı güvenliğine odaklanan kapalı sistem bir yazılım ekosistemi ile çalıştığından bu gibi bir dahili yazılım barındırmazlar.

Yukarıda da bahsettiğimiz üzere iPhone’da arama kaydetmek isteyen kullanıcıların harici bir mobil uygulama indirmesi gerekir.

iPhone için öne çıkan arama kaydetme Programları

iPhone marka telefonlar, her ne kadar bazı özellikleri dahili olarak barındırmasalar da sahip oldukları kapsamlı App Store mağazası vasıtasıyla kullanıcılarına birçok uygulamayı kolaylıkla bulabilme olanağı sunarlar.

Bu bağlamda, iPhone App Store mağazası üzerinden arama kaydetme gibi aramalar yapıldığında onlarca uygulama önerisi kolaylıkla bulunabilir.

Kullanıcılarına uygulamalarla oldukça basit bir arayüz üzerinden etkileşim kurma olanağı sağlayan Apple; puanlama ve yorum sistemi ile kullanıcıların uygulamaları kolaylıkla değerlendirmelerine de olanak verir.

Bu sayede kullanıcılar öne çıkan ve kullanıcılarından en çok olumlu yorumu alan uygulamaları listeleyip inceleyebilirler. iPhone ve IOS arama kaydetme uygulaması olarak öne çıkan, kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen uygulamalar ise şu başlıklar dahilinde sıralanabilir:

Automatic Call Recorder: iPhone Arama Kaydetme Uygulaması

ios arama kaydetme automatic call recorderAutomatic Call Recorder – iOS arama kaydetme

Oldukça basit ve estetik bir arayüze sahip olan Automatic Call Recorder, iOS arama kaydedici uygulamalar arasında çok tercih edilen seçeneklerden biri.

Bulut tabanlı kayıt edebilme özelliği, çeşitli entegrasyon modülleri ile arama kayıtlarını; Google Drive, DropBox gibi portallara aktarabilme gibi seçenekleri ve daha fazlası.

Kişisel kullanım seçeneklerinin yanı sıra oldukça kuvvetli kurumsal özellikleri de bünyesinde barındıran uygulama, call center sistemlerine de dahil edilebiliyor.

Böylelikle işle alakalı görüşmeler, çağrı merkezi operasyonlarındaki müşteri arama kayıtları da kolaylıkla kaydedilebilmektedir. Son olarak da konuşma kayıtlarının metne dökülmesine de olanak veren bir yazılım olan Automatic iPhone Call Recorder çok amaçlı bir şekilde kullanılabilir.

Önerilen içerik:  Android'e alternatif 5 farklı açık kaynak kodlu mobil işletim sistemi

TapeACall: Call Recorder: Arama Kaydı

ios arama kaydedici tapeacallTapeACall – iOS arama kaydedici

Kullanışlı olduğu kadar basit de bir kullanımına sahip olan TapeACall Call Recorder; özellikle yaptığı görüşme detaylarını kaybetmek istemeyenler için oldukça işlevsel bir seçenek.

Hem giden aramalar için hem de gelen aramalar için arama kaydetme özelliği sunan uygulama, kullanıcıya istediği kadar kayıt yapma seçeneği sunmaktadır.

Bunun haricinde yapılan kayıtları kolaylıkla transfer edebilme seçeneği de sunan TapeACall iPhone arama kaydetme uygulaması, aynı şekilde kayıtları indirebilme ve depolayabilme gibi opsiyonlar da sunar.

E-mail gönderebilme, paylaşabilme gibi kullanım opsiyonlarının yanı sıra arama kayıtlarının çeşitli etiketlere göre organize edilmesine de olanak verir. Böylelikle kullanıcılar mevcut ses kayıtlarını içeriklerine ve konu başlıklarına göre dosyalayabilme olanağı elde ederler.

Call Recorder – Auto Record It

iphone arama kaydetme uygulaması call recorder auto record itCall Recorder Auto Record It – iPhone arama kaydetme uygulaması

IOS ve iPhone için arama kaydetme uygulamalar arasında bir diğer popüler seçeneklerden biri Call Recorder Auto Record It. Apple uygulama mağazasında kullanıcılarından yüksek beğeni alan uygulama, birçok işlevsel kullanım seçeneği de sağlıyor.

Hem ücretsiz hem de ücretli kullanım seçenekleri sunan uygulamada sınırsız sürede arama kaydetme özelliği de mevcut. Kullanım paketine göre farklı özellikler de sunan uygulama; arama kayıtlarını paylaşma, bulut tabanlı depolama, kısaltma ve kesme gibi özellikler de sunuyor.

Call Recorder & Voice Memo

 iOS arma kaydetme programı Call Recorder & Voice MemoCall Recorder & Voice Memo – iOS arma kaydetme programı

Call Recoder & Voice Memo iPhone arama kaydetme programı; Apple uygulama mağazasındaki bir diğer popüler uygulamalardan biri.

Uygulamayı diğer arama kaydetme uygulamalarından ayıran en önemli özelliklerden biri de çoklu görüşmeleri kaydedebiliyor olması.

Oldukça basit bir arayüze sahip olan Call Recorder & Voice Memo uygulaması, sadece birkaç dokunuşla görüşmelerinizi kaydedebiliyor.

Bunun haricinde kolay tanımlama için dosya adı değiştirebilme gibi opsiyonlar da sunan uygulama, bulut tabanlı dosya kaydedebilme seçenekleri de sunuyor.

Görüşme esnasında yapılan kayıtların farklı formatlarda dönüştürülmesine de olanak veren uygulama, dönüştürülen dosyaların farklı platformlar üzerinden kolaylıkla paylaşılmasına da olanak verir

Call Recorder RecMe

iOS arama kaydetme uygulaması call recorder recmeCall Recorder RecMe – iOS arama kaydetme uygulaması

Bulut tabanlı bir depolama altyapısına sahip olan Call Recorder RecMe iPhone görüşme kaydetme uygulaması, kullanıcının görüşme esnasındaki en basit ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

Kolay kullanıma sahip basit bir arayüzü olan uygulamanın en işlevsel seçeneklerinden biri de kayıtlı olan dosyaların işlevsel bir şekilde yönetilmesine izin veren dosya kontrol modülü. gelen çağrılar ve giden çağrılar için oldukça hızlı kayıt alabilme seçeneğine olanak vermektedir.

Ücretli versiyonunda sınırsız kayıt yapabilme gibi opsiyonlar da sunan uygulama, kullanıcıların kayıtları istedikleri platform üzerinden kolaylıkla paylaşabilmelerine de imkan sağlıyor.


REKK

iPhone arama kaydetme programı REKKREKK – iPhone arama kaydetme programı

REKK adı gibi renkli, eğlenceli ve basit bir arayüze sahip olan arama kaydetme programı. Kaydedilen görüşmeleri metin formatına dönüştürüp dosya haline de getiren REKK uygulaması, oldukça modern bir kullanıma sahip.

Kaydedilen dosyaların Google Drive, One Drive gibi platformlarda depolanmasına da imkan veren REKK, dosyaların kolay paylaşımına da olanak sağar.

Kullanıcı, uygulamanın sahip olduğu entegrasyon seçenekleri sayesinde Whatsapp, Facebook Messenger, Telegram ve Viber gibi 3. parti uygulamalar üzerinden de dosyalarını karşı tarafa aktarabiliyor.

Bu içeriğimizde, en iyi iPhone arama kaydetme uygulamalarına göz attık. Bir sonraki içeriğimizde görüşmek üzere ?




NVIDIA'nın 430.39 WHQL Sürücüsü Artık Windows 10 ile Uyumlu
NVIDIA'nın 430.39 WHQL Sürücüsü Artık Windows 10 ile Uyumlu

NVIDIA, sürücülerini Windows 10'un 2019 Mayıs güncelleştirmesine adapte etti. Yaklaşan...

WhatsApp yeni sözleşme nedir? Kabul etmezseniz ne olur? 2021
WhatsApp yeni sözleşme nedir? Kabul etmezseniz ne olur? 2021

WhatsApp yeni kontrat nedir? suali sanki Türkiye’nin gündemine oturmuş vaziyette. Peki bu tam olarak ne manaya geliyor ve bundan sonra ne olacak? Tüm bu suallere gelin hep beraber cevap...

Lu Weibing: Redmi K40 serisi dünyadaki en küçük delikli olacak 2021
Lu Weibing: Redmi K40 serisi dünyadaki en küçük delikli olacak 2021

Redmi K40 ve Pro redmi K40 ateşli akıllı beklenmemektedir. İki aletin bu ay piyasaya sürülmesi bekleniyor ve varışlarından önce, Redmi Genel Müdürü Lu Weibing onlar ile ilgili bir...