Kredi kartı olmadan Google Play'de uygulama satın almanın 3 yolu

Kredi kartı olmadan Google Play'de uygulama satın almanın 3 yolu

Yeni bir android akıllı telefon satın aldınız ve on binlerce uygulama ve oyuna ev sahipliği yapan Google Play St

Yeni bir android akıllı telefon satın aldınız ve on binlerce uygulama ve oyuna ev sahipliği yapan Google Play Store‘dan uygulama satın almak istiyorsunuz. Peki kredi kartınız yoksa ne olacak?

Endişe etmenize gerek yok. Play Store‘un en büyük avantajlarından biri de birçok alternatif ödeme yöntemine izin vermesidir. Şimdi gelin sizlerle birlikte, Google Play Store’dan kartsız satın alma yapabilmenizi sağlayan 3 farklı yönteme göz atalım.

PAYPAL İLE KARTIZ ALIŞVERİŞ

PayPal, dünyadaki en yaygın kullanılan ödeme hizmetlerinden biridir. Neden? Çünkü hızlı, kullanımı kolay ve güvenlidir. PayPal ile çok sayıda ürün ve hizmeti çevrimiçi olarak satın alabilir veya arkadaşlarınıza ve ailenize para gönderebilirsiniz. 

Google Play Store, aynı zamanda PayPal ile yapılan ödemeleri de kabul ediyor. Ancak PayPal’in 2016 yılından itibaren Türkiye’deki faaliyetlerini durdurduğunu hatırlatalım.

Bu nedenle PayPal yöntemini yurt dışında kullanmanız daha faydalı olacaktır.

google play store

GOOGLE PLAY HEDİYE KARTLARI SATIN ALIN

Google Play Store’da kredi kartı kullanmak istemiyorsanız, ülkemizde fiziksel mağazalarda satılan hediye kartlarını kullanabilirsiniz. Hediye kartı satın aldıktan sonra tek yapmanız gereken kartı kazımak ve çıkan kodu Google Play Store satın alma ekranında kullanmak.

Önerilen içerik:  Instagram'da bilgisayardan nasıl hikaye ve gönderi paylaşılır?
google play store hediye kartı

MOBİL ÖDEME KULLANIN

Google Play’de kredi kartına ihtiyaç duymadan satın almanın bir başka yolu da telefon faturanızı veya hattınızdaki TL’leri kullanmaktır. Ülkemizdeki operatörler için de geçerli bu yöntem sayesinde uygulama ücretini telefon hattınızdan çekebilirsiniz.

Ancak ay sonu yüksek telefon faturalarıyla karşılaşmamak için harcama yaparken aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

google ödüllü anketler

BONUS: BEDAYA PLAY STORE KREDİSİ KAZANIN

Google’ın ödüllü anketler uygulaması, sizlere Play Store’da harcayabileceğiniz bedava kredi veriyor. Sizen Google ürünleriyle ilgili çeşitli anketler gönderen uygulama, karşılığında hesabınıza küçük krediler yüklüyor.

Size özel anket mevcut olduğunda telefonunuza gelen bildirim sayesinde anketi doldurup kredi kazanmaya başlayabilirsiniz.




Apple’ın 2019 Yılında Çıkaracağı Yeni Donanımlar
Apple’ın 2019 Yılında Çıkaracağı Yeni Donanımlar

Apple’a yakınlığıyla bilinen analizci Ming-Chi Kuo’ya göre bu yıl Apple donanım ailesi yeni MacBook ve 6K ekran ile daha da genişleyecek. ...

Demon Slayer gişede Harry Potter’ı geride bıraktı 2020
Demon Slayer gişede Harry Potter’ı geride bıraktı 2020

Anime filmler son zamanda revaçta diyebiliriz. Öyle ki bunun son yansıması Harry Potter’ı geçen Demon Slayer oldu. Yönetmen koltuğunda Japon yönetmen Haruo Sotozaki’nin oturduğu, geride...

Xiaomi, MIUI'daki Sinir Bozucu Reklamları Kaldıracak
Xiaomi, MIUI'daki Sinir Bozucu Reklamları Kaldıracak

Bir Xiaomi yetkilisi tarafından yapılan açıklamaya göre arayüzdeki kullanıcı deneyimini olumsuz etkileyen reklamlar kaldırılacak. ...