Nokia 9.3 PureView lansmanının H1 2021’e Ertelendiği Söyleniyor

Nokia 9.3 PureView lansmanının H1 2021’e Ertelendiği Söyleniyor

Nokia , bir seneden fazla bir süredir amiral gemisi sahnesinde kayıp. Diğer üreticiler yılda en az iki amiral gemisi akıllı telefon piyasaya çıkartırken, HMD Global’in son amiral gemisi telefonu 2019 Nokia 9 PureView .

Üreticinin daha güçlü bir işlemci ve yükseltilmiş kameralarla gelecek olan Nokia 9.3 PureView isimli yeni bir amiral gemisi üzerinde çalıştığına dair birkaç rapor bulunmaktadır . Son duyduğumuz şey, telefonun birden fazla ertelemenin ardından Aralık ayında nihayet açıklanmasıydı. Fakat son raporda telefonun bu yıl artık piyasaya sürülmeyeceğini belirtiliyor.

Bilgi yeniden Nokia’dan geliyor  ve gönderdikleri bir tweet’e göre Nokia 9.3 PureView, duyuru gelecek yılın ilk yarısına ertelendiği için bu yıl piyasaya çıkmayacak.

Kaynak bir cevapta, doğrulama aldığı için bilginin şaka olmadığını ifade etti. Yeni tarihin (ay) bilinmediği de belirtiliyor.

Yukarıdaki bilgi doğrulanmamış bir rapor olsa da ve biraz tuzla alınması gerekirken, doğru çıkması şaşırtıcı olmaz. Snapdragon 865’ten güç alması beklenen telefon şimdiden bir kereden fazla ertelendi, bu sebeb ile başka bir erteleme olağandışı olmayacak.

DAHA FAZLA HABER İÇİN Resimlink

GOOGLE NEWS’DE BİZİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA!

Nokia 9.3 PureView lansmanının H1 2021’e Ertelendiği Söyleniyor yazısı ilk önce Teknoloji Haberleri - En güncel Teknoloji Haberleri, Telefon incelemeleri Sitesi üzerinde ortaya çıktı.




Hackerlar, iPhone’ları Tek Mesajla Hackleyebiliyor
Hackerlar, iPhone’ları Tek Mesajla Hackleyebiliyor

Hackerler, iPhone’lara sadece iMessage üzerinden bir mesaj göndererek sızabilmenin yolunu buldu. Bu yöntem, ABD Las Vegas’ta gerçekleştirilen Black Hat güvenlik konferansında...

Gran Turismo'ya 5 Yeni Araç Geliyor
Gran Turismo'ya 5 Yeni Araç Geliyor

Popüler yarış oyunu Gran Turismo, yarın yayınlanacak güncellemeyle birlikte 5 yeni araca daha kavuşacak. ...

Sony'e Yakın Bir Analist, PlayStation 5'in Fiyatını Açıkladı
Sony'e Yakın Bir Analist, PlayStation 5'in Fiyatını Açıkladı

Japon üretim endüstrisinde sağlam kaynakları olan bir analist, PlayStation 5'in 400 dolar fiyat etiketine sahip olacağını ancak fiyatın 500 dolara çıkarılmasının da sürpriz...