Redmi Note 8 Pro'ya Android 10 güncellemesi nasıl yüklenir?

Redmi Note 8 Pro'ya Android 10 güncellemesi nasıl yüklenir?

Redmi Note 8 Pro‘nun Android 10 güncellemesi alıp almayacağı herkes tarafından merak edilirken, Xiaomi geç

Redmi Note 8 Pro‘nun Android 10 güncellemesi alıp almayacağı herkes tarafından merak edilirken, Xiaomi geçtiğimiz aylarda Çin’deki kullanıcılara Android 10 güncellemesini sunmaya başlamıştı. Peki Redmi Note 8 Pro Türkiye’de Android 10 güncellemesini alacak mı?

Xiaomi, Redmi Note 8 Pro modelleri için Android 10 güncellemesini bazı ülkelerde zaten kullanıma sundu. Bu da demek oluyor ki güncelleme ülkemizdeki kullanıcılara da sunulacak. Ancak bunun için bir süre daha beklememiz gerekecek.

Bu içeriğimizde, henüz Türkiye’deki kullanıcılara sunulmayan Android 10 güncellemesini, Redmi Note 8 Pro telefonunuza nasıl yükleyebileceğinizi anlatıyoruz.

Redmi note 8  pro android 10

REDMI NOTE 8 PRO’YA ANDROID 10 NASIL YÜKLENİR? – REDMI NOTE 8 PRO GÜNCELLEME

Redmi note 8 android 10 güncellemesi yükleyebilmeniz için ilk önce Redmi Note 8 Pro’nun global (international) sürümüne sahip olmanız gerekiyor. Telefonunuzun international sürüm olup olmadığını anlayabilmeniz için Xiaomi Ürün Doğrulama Sayfası‘na gidin ve telefonunuzun IMEI numarasını girdikten sonra resimdeki doğrulama kodunu girerek sorgulama yapın.

Sorgulama yaptıktan sonra telefonunuzun ‘official international version’ olduğuna dair bir bilgi varsa, yükleme adımına geçebiliriz demektir.

İlk önce BURAYA tıklayarak, Redmi Note 8 Pro için yayınlanan resmi Android 10 güncellemesini Xiaomi sunucularından telefonunuza indirin.

Önerilen içerik:  Ücretsiz Kurumsal e-posta Hesabı Nasıl Alınır?

Telefonunuzun Ayarlar > Telefon hakkında > Sistem güncellemesi  bölümüne gidin. Karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran çıkacak.

redmi note 8 pro android gelecek mi

Ekranda yer alan logoya ard arda 7-8 defa dokunun. Ardından  sağ üstteki üç noktalı menüden, ‘Güncelleme paketini seçin‘e dokunun ve indirdiğiniz .zip dosyasını seçin.

Bu aşamadan sonra Android 10 güncellemesinin yükleme işlemi otomatik olarak başlayacak.

Güncelleme bittikten sonra, Redmi Note 8 Pro‘nuzda Android 10 güncellemesinin keyfini sürebilirsiniz.

GÜNCELLEME: Xiaomi, bir süre önce Redmi Note 8 Pro Android 10 güncellemesini aniden askıya aldı. Şirketin bunun neden yaptığı bilinmiyor. Ancak iddialara göre Xiaomi, Android 10 güncellemesini MIUI 12 arayüzü ile birlikte Redmi Note 8 Pro modellerine sunacak.

Redmi note 8 pro güncelleme ne zaman gelecek

Her iki güncellemenin de 2020 yılının sonuna kadar yayınlanması bekleniyor. Ancak siz daha fazla beklemek istemiyorsanız, yine yukarıdaki yöntem aracılığıyla Redmi Note 8 Pro Android 10 güncellemesini kurabilirsiniz.

NOT: MIUI 12 GÜNCELLEMESİ ALACAK XIAOMI VE REDMI MODELLERİ İÇİN TIKLAYIN

REDMI NOTE 8 PRO’YA MIUI 12 NE ZAMAN GELECEK – TIKLA

Her türlü sorularınız için Facebook üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz ?

https://www.facebook.com/messages/t/teknoframecom




Twitch, iOS Platformu İçin Direkt Abonelik Sistemi Getirdi
Twitch, iOS Platformu İçin Direkt Abonelik Sistemi Getirdi

iOS cihazlarını kullanan Twitch izleyicileri, bundan sonra sevdikleri yayıncılara direkt olarak uygulama üzerinden abone olabilecekler. iOS platformundaki abonelik sistemi diğer platformlarda...

Galaxy Tab S4, Android 9.0 Pie Güncellemesine Kavuştu
Galaxy Tab S4, Android 9.0 Pie Güncellemesine Kavuştu

İçinde bulunduğumuz dönemde birçok cihaz için yayımlanan Android 9.0 Pie, Galaxy Tab S4 için de indirilebilir hâle geldi. ...

Fallout 76'daki Pay-to-Win, Şikayetleri Beraberinde Getirdi
Fallout 76'daki Pay-to-Win, Şikayetleri Beraberinde Getirdi

Fallout 76 oyuncuları, Bethesda'nın oyuna Onarım Kitleri eklemesine, bunun pay-to-win (kazanmak için gerçek para harcamak) mantığının hiçbir zaman gelmeyeceği sözünün tutulmayacağı...