Samsung, Avrupa 5G Yarışında Huawei’nin Yerini Alacak 2020

Samsung, Avrupa 5G Yarışında Huawei’nin Yerini Alacak 2020

Son gelişmeler, Avrupalı ​​mobil operatörlerin Avrupa’da 5G sistemlerinin ana tedarikçisi olarak Çinli teknoloji devi Huawei’yi Samsung ile değiştirmeyi ciddi şekilde düşündüklerine işaret ediyor . Samsung , 5G’nin lider teknolojisindeki önde gelen ışıklar arasında uzun müddettir yabancı olarak görülüyordu, ancak kontrolü içindeki ve dışındaki etmenlerin bir kombinasyonu sebebiyle istikrarlı bir şekilde doruğa tırmandı. Gelişmeler geçici olarak ortaya çıktıkça, mobil sağlayıcılar grubu içindeki erken müzakereler daha netleşmiş değil.

Samsung’a olan yenilenen alakanın temel katalizörlerinden biri, Eylül 2020’de AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’li mobil hizmet sağlayıcısı Verizon ile 6 milyar dolarlık anlaşmayı her şeye karşın kaçırma konusundaki etkileyici performansı oldu. Yetkililere göre, bu, her ikisi de Samsung ile yararlı resmi etkileşimler gerçekleştirmiş olan İspanya’nın Telefonica ve Fransa’nın Orange’ı da dahil olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinden Güney Koreli teknoloji devine daha yakından dikkat çekti.

Şu anda, Huawei’nin donanım sistemleri Avrupa 4G ağ mimarisinin% 50’sini oluşturuyor ve Nokia ve Ericsson ile beraber yeni nesil ultra hızlı 5G altyapısının temelini oluşturması bekleniyordu.

Bununla birlikte, beklendiği gibi, Avrupalı ​​operatörler, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’nin 5G mimarisi için Huawei’yi ayrılmaları için yoğun bir baskı altındadır, zira Washington, Çinli firmanın Pekin için casusluk yapma rizikosu olduğunu söylediği için, firmanın daimi olarak reddettiği bir suçlama.

Samsung için büyük bir mani, operatörlerin ürünlerinin Huawei tarafından yapılan mevcut 4G ağlarıyla uyumlu olmayacağından korkması ve bu sistemlerin kolay bir yükseltmeden ziyade tamamiyle hurdaya çıkarılması vaziyetinde fiyatların yükselmesine sebep olabilir. Bununla beraber Samsung, ekipmanının sahiden mevcut 4G altyapısıyla uyumlu olduğu ile ilgili ısrar ederek kendini müdafaa etmek için yiğitçe yükseldi. AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ mobil operatörü olan Verizon wireless, ağının çeşitli bölümleri için Samsung kullanıyor. 

 

 

Samsung, Avrupa 5G Yarışında Huawei’nin Yerini Alacak ,




Microsoft  Xbox One Satış Rakamları
Microsoft Xbox One Satış Rakamları

Oldukça uzunca bir süredir Microsoft tarafından kamuoyu ile paylaşılmayan satış rakamlar ortaya çıktı. Gelen rakamlar hiç de iç açıcı görünmüyor. ...

Google Chrome, Sekme Önizlemesi Özelliğini Alıyor
Google Chrome, Sekme Önizlemesi Özelliğini Alıyor

Onlarca sekme açtığınız zamanlarda aradığınız sekmeyi bulmak fazlasıyla zor olabiliyor. Chrome da bunu fark etmiş olacak ki yeni özelliğiyle birlikte sekme önizlemesi özelliğini...

EA Play İlk Ay Ücretinde İndirime Gitti! 2021
EA Play İlk Ay Ücretinde İndirime Gitti! 2021

Electronic Arts‘ın dijital oyun abonelik servisi olan EA Play ilk ay fiyatları Steam üzerinde indirime girdi. İçerisinde barındırdığı büyük bütçeli oyunlar sayesinde bir hayli...