Samsung Galaxy M12 Üçlü Kamera detayları ve Duvar Kağıtları sızdırıldı 2021

Samsung Galaxy M12 Üçlü Kamera detayları ve Duvar Kağıtları sızdırıldı 2021

Samsung, bir dizi sızıntı hasebiyle çeşitli Galaxy A & M serisi aletleri piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bunlar arasında çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy M12 bütçe aleti da var . TechnikNews.net’ten NILS AHRENSMEIER tarafından hazırlanan yeni bir rapor , yaklaşan Galaxy M12’nin Kamerası ve Duvar Kağıtları ile ilgili bilgi veriyor .

Nils’e göre, kod isimi “Lottie” olan Samsung Galaxy M12 , arkasında S5KGM2 48MP birincil sensör bulunan üçlü kameralara sahip olacak. Onleaks’ın ilk görüntüleri, Galaxy M12’nin dörtlü kamera heyetimine ve bir LED el fenerine sahip olacağını ortaya çıkardı . Aslında Steve, aletin 4 adede kadar arka lense sahip olacağından açıkça söz etmişti.

Burada kimin çıkacağından emin değiliz, bu yüzden resmi onay için bekleyelim. Her neyse, Nils’e göre Galaxy M12’deki diğer arka lensler muhtemelen 13MP ultra geniş (HI1336) ve 2MP Makro (GC02M1) sensörler olacaktır. İlk olarak, alette özçekimler için 8MP (S5K4HA) sensör bulunacak.

Samsung Galaxy M12 Üçlü Kamera ayrıntıları ve Duvar Kağıtları sızdırıldı

Nils’in ultra genişten tam olarak emin olmadığını belirtmek gerekir, bu yüzden bunu bir tutam tuzla alın. Rapor, Kamera sensörlerinin yanı sıra, aletle beraber başlatılan resmi duvar kağıtlarının ne olabileceğini de sızdırdı. Şayet merak vaziyette, bunu indirebilirsiniz burada . Referans için, birkaçını buraya ilave ettik

Samsung Galaxy M12’nin yanı sıra SM-F127 model numaralı bir alet da sızıntıların radarı altında. Bunun, Galaxy F12 ismini taşıyan Galaxy M12’nin yine yapılandırılmış bir sürümü olduğu söyleniyor . Spesifikasyonlarda ve özelliklerde bir hayli benzerliği paylaşmaları muhtemeldir.

Galaxy M12’nin 6.5 inçlik Infinity-V HD + / FHD + ekrana, Exynos 850 çip setine, 3/4 / 6GB LPDDR4x RAM, 32/64 / 128GB eMMC 5.1 depolamaya sahip olması bekleniyor. Diğer özellikler arasında 6.000mAh pil ve Android 11 OS (One UI) bulunur.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Forza Horizon 4, 7 Milyondan Fazla Oyuncuya Ulaştı
Forza Horizon 4, 7 Milyondan Fazla Oyuncuya Ulaştı

Açık dünya yarış oyunu olan Forza Horizon 4, Windows 10 ve Xbox One'larda 7 milyondan fazla oyuncuya ulaştı. ...

WhatsApp hizmet şartlarını değiştirir: Bilinmesi gerekenler 2021
WhatsApp hizmet şartlarını değiştirir: Bilinmesi gerekenler 2021

Facebook’un sahip olduğu ve 2 milyardan fazla kullanıcı tabanına sahip popüler iletileşme platformu WhatsApp, sürpriz bir hareketle saklılık siyasetini aktüelledi. Kullanıcılar, bu...

Lenovo Z6'nın Özelliklerini Gösteren Bir Poster Yayınlandı
Lenovo Z6'nın Özelliklerini Gösteren Bir Poster Yayınlandı

Lenovo Mobile’in bugün yayınladığı bir posterde, Lenovo Z6’nın ağırlığı ve inceliği hakkında bilgi sahibi olduk. Telefon, tahmin edildiği gibi 7,97 mm’lik ince bir gövdeye sahip...